Süper Lig'de düşme kuralı, pandemi sürecinin olumsuz etkilerinden dolayı bu seferlik kaldırıldı ve Malatya, Kayseri A.Gücü Süper Lig'de ; Adanaspor, Eskişehir ve Osmanlıspor TFF 1.Lig'de yerlerini korudular . Onlar adına sevinelim,haydi tamam olsun.

Ama pandemi sadece onları etkiledi sayıp, Playofflarda mücadele eden takımları yok saymaya nasıl tamam diyelim.

Biz bunu dillendirirken daha finali oynamayan A.Demirspor'un sesi çıkmıyordu. Finalde yine kaybedince şimdi sadece kendilerinin Süper Lig'e alınması için çaba harcıyorlar. Biz tüm grup etkilendi derken onlar 21+1 olsun diyerek kendilerine çalışıyor.Hata yapıyorlar.

Bunun için de tüm siyasi güclerini,basın arkadaşlarını ve bazı kulüpleri de bu seslenişlerine ortak etmeye çalışıyorlar.

Pandemi öncesi 1 puan farkla ve -3 puan cezasıyla 3. sırada olan Bursaspor ve hocasından oyuncusuna Covid-19 pozitif vakaları yaşayan Akhisarspor nasıl etkilenmemiş sayılır.

Olması gereken 24 takımlı bir ligdir. Böylece herkesin hakkı verilmiş olur az da olsa...

Bunun dillendirilmesi için hukuki süreci ve genel mücadeleyi vermesi gerekenler yönetim, siyasiler, basın ve taraftardır. Gerçi taraftar ne yapsın isyan edebilmekten başka? Asıl yetki sahibi olanların , bu haksızlık gerçekleşirse ortalığı yangın yerine çevirmesi lazım.

Gerekirse bu kirli düzende ligden çekilmeyi bile masaya koymak lazım ki ne kadar ciddi olunduğu herkes tarafından görülsün.

Evet, şu an gündem Mesut Mestan'ın istifası ya da devam etmesi; kongreye gitmesi ya da gitmemesi; yerine şu başkan ya da bu başkan; borçlar,cezalar,transferler,yeni hoca vb. olması gerekirken, bizler bu arada TFF tarafından yapılan ya da yapılması planlanan haksızlığa da dikkat etmeli ve tüm gücümüzle Süper Lig'deki yerini anlanlar listesine "düzen buysa" biz de girmeliyiz.

Bir an önce de Bursaspor adına yönetimsel olarak ne olacaksa olsun da önümüzü görelim Sn.Mestan. Kimler devam edecekse ya da kimler gelip geçecekse direksiyona geçsin ki bu hengamede haklarımız kaybolmasın.

Bursaspor, adam gibi yönetilsin artık. Ne eski başarısız yönetimlerin günah çıkarma zamanıdır ne de koltuk sevdasıyla devam etmenin zamanıdır. Maddi anlamda, vizyon ve projelerle uzun vadede toparlayacak insanları bekliyoruz artık.Gerekirse yine alt ligde oynayalım ama geleceğe umutla bakalım.

Camia da derslerini çıkarsın artık...

Saygılarımla...