Ligin bitimine 3 maç kaldı ve alabileceğimize inandığımız 9 puan var.

Kesilen 3 puan ve kaybedilen maçların faturası ağır oldu. Son olarak Keçiören mağlubiyeti ise çok canımızı yaktı.

Hoca değişimiyle gelen pozitif hava sayesinde bir canlanma yaşadık ve umutlarımız yeniden yeşerdi.

Rakiplerin maçları daha da önem kazandı.

Son olarak A.Demirspor'un deplasmanda BB Erzurumspor'u yenmesiyle ve Hatayspor'un Bolu dellasmanından eli boş dönmesiyle kartlar yeniden karıldı.

Büyük bir heyecan sardı herkesi.

Hatayspor az da olsa tedirgin. Çünkü evinde, bizi de yenen Keçiören ile oynayacak, puan ya da puanlar kaybedebilir. Sonra deplasmanda küme düşen Adanaspor ile oynayacak, büyük ihtimal kazanır. Ardından Bursaspor ile oynayacak ki o maçı biz kazanacağız. Sonuçta alabileceği maksimum puan 6 olacak , o da Keçiören'i yenebilirse.

Altay ve Ümraniye'nin maçları...

Erzurumspor, üst üste 2 deplasman yapacak.Biri Giresun, ardından Altay. Evinde de Ümraniye'yi ağırlayacak. Bu üç maçın üçünden de puan ve puan kayıpları ile çıkabilir. Erzurumspor işi en zor olan rakım şu anki yarışta bana göre.

A.Demirspor ise evinde Altay'ı ağırlayacak. Erzurumspor galibiyetinin moraliyle çıkacak maça. Bana kalırsa kilit maç bu olacak. Ardından Ümraniye deplasmanı var ki o da onlar adına zor geçecek bir maç olacak. Evindeki son maç ise İstanbulspor'la. Oradan 3 puanı çıkarırlar muhtemelen. İkincilik için ipleri elinde tutan bu durumda A.Demirspor. Hatta Hatayspor'un durumuna göre ilk sıra için bile şansları var . Ama bizim beklentimiz, Altay ve Ümraniye maçlarında puan ya da puanlar bırakmaları.

Her şey bizim adımıza yolunda giderse biz kalan maçları kazanıp ligten çıkarız. Onlara avantajlı skorlar çıkarsa da ben çok can sıkmadan, umutları soldurmadan Play-Off aşamasında da Bursaspor'umuza güveniyorum.

Hesap kitapların havada uçuştuğu bu dönemde, her taraftar kendi takımının galibiyeti için dua ediyor.Bizler de bol bol dua edelim.

Adaletli şekilde yönetilecek maçlarla da ligten çıkalım inşallah.

Benim kafa artık matematik hesapları yapmaktan yoruldu. Bu yazımla beraber artık hesabı kitabı bırakıp, kalan 3 maça konsantre olup,kazanmak için dua edeceğim. Lig biter bakarız duruma.İkinci olamadıysak, yükselme maçlarında desteğe devam edip,bu süreci bitireceğiz inşallah.

Tüm taraftarlarımızı sakin olmaya, pozitif paylaşımlar yapmaya, duyduğumuz güveni hissettirmeye davet ediyorum.

Biz Bursaspor'uz.

Saygılarımla.