Ulusal Lisans Şartlarını yerine getirememekten dolayı -3 puan cezası alan Bursaspor, gerekli mercilere itiraz etmesine rağmen kaybedilen puanları geri alamadı.

Limit aşımı ile ilgili sıkıntı yaşayan Fenerbahçe ise 16 Milyon Lira daha ek harcama limiti aldı.

İşi kılıfına uydurma,kitabına uygun hale getirme konusunda, TFF ile işbirliği/ortaklık yapan Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum (!)

Bu konuda hak arayışını sürdürdüğünü iddia eden Fenerbahçe'ye karşı biz mi adaletsiz davrandık yani?(!)

Bu çifte standart değil de nedir?

Rakamlar ve faizler üzerinde oynayabilmek için hak etmedikleri ek süreleri alıp, oyuncu satışı üzerindeki muhasebelerle, ceza almaları gerekirken, bir de fazladan 16 Milyon ek limit kazandılar.

Bursaspor, Eskişehirspor,Osmanlıspor, Elazığspor gibi takımlara gelince en keskin kılıçlara dönüşen kalemler,her evrağı imzalayıp, anında uygulamaya geçerken; İstanbul takımlarına UEFA bakıyor zaten,biz Anadolu takımlarına ağırlık verdik açıklamalarını çekinmeden yaparken, ek sürelerle, ekran karşısında ağlayarak,kamu algısına kabadayılık yaparak işlerini yürütenler ödüllendirildiler.

"Zulüm bile adaletli olursa çekilir." diyen Hz.Ömer, bu adaletsizlik için ne derdi acaba?

Bursaspor, aldığı -3 puanla belki de farklı zorluklara düşecek. Puanın geri verilmesi gibi bir umut yok zaten.

Sorsan yıllardır en büyük haksızlıklara bu büyük denen takımlar maruz kalıyor.

En çok onların hakkı yeniyor.

Milyarlarca borç yapıp getirdikleri kaliteli ayaklarla, bazı zamanlar alenen bazı zamanlarda gizlice yürüttükleri hilelerle, Avrupa'dan onaylanmış şikelerle yollarına devam edebiliyorlar. 101 Milyon limit aşımı yaptıkları açıklandıktan 2-3 hafta sonrası ek olarak 16 Milyon daha limit arttırım hakkı kazanabiliyorlar.(!)

Sonra da en çok haklı olanlar yine onlar oluyor. Kendi taraftarları bile utanırken,bu adaletsizliğe de ses çıkarmıyorlar.

Biz adaletsiziz demek ki!

2010'daki şampiyonluk ne kadar kıymetli, her geçen yıl daha da iyi anlaşılıyor.

Zaten bir kez daha Anadolu'nun şampiyon olmaması için yapmayacakları şey yok.

Saygılarımla...