Mesut Bakkal, Ünal Karaman ile 3 kez karşılaşmış ve  bu 3 maçı kazanan da Bakkal olmuş.

Bu bilgi ister istemez insana moral veriyor. Mesut Bakkal'ın gayet istekli,samimi ve soğukkanlı röportajı camianın olumlu tepkilerini toplarken, gözler bu akşam oynanacak maçta.

Bursasporlular olarak sahada nasıl bir oyun izleyeceğimizle daha çok ilgilendiğimiz malûm. Kalan hafatalara umut taşıyacak kalitede, mücadelede ve istekte görebilecek  miyiz takımı? Trabzonspor tam randımanlı oynadığında durdurulması zor bir takım. İyi ve kaliteli oyuncuları var. Ayrıca bizim başaramadığımız ama onların başardığı kaliteli altyapıdan oyuncuları da var.

Açıkçası bu akşam 3 puana çok ihtiyacı olan Bursaspor'un, bunu ne kadar istediğiyle daha çok ilgileniyorum ben. Hoca değişimi büyüsü bakalım bizimkilere işlemiş mi?

Gerçi,  önceki haftalarda bu maça sıfır puan yazdım ben.Samet Hoca varken, Trabzon'u yeneceğimize inanmıyordum.Şu an ise aynı oyuncularla ama yeni hocayla bu işi ne kadar başarırız bilemiyorum. Daha çok kalan 6 haftayla ilgileniyorum.

Ligin sonu geldikçe işlerin sertleşeceğini tecrübe ettik malesef son iki sezon. Acilen Trabzon maçı sonrası puanlar toplamamız gerekiyor. Trabzon maçından 3 puanla çıkarsak zaten, getireceği moral bizi epey pozitif havaya sokar.

Ama mağlubiyetin sonuçlarını iki türlü yorumlarım ben:

İlk olarak ezilerek yenildiysek,sahaya varlığımızı koyamadıysak camia olarak dip yaparız.

İkincisi ise, canla başla oynayıp, sahayı dar ederek ama "Olmadı mı olmuyor kardeşim." yenilgisi alarak yenilirsek, yine de alkışlarla çıkar stattan oyuncularımız.

Saygılarımla.