Kendi evinde 5 galibiyet, 3 beraberlikle iyi bir istikrar yakalamış olan Akhisarspor, Bursaspor'umuza karşı dayanamadı.

Bizim için puan cetveline eklenecek 3 puandan ziyade, oluşan olumlu havanın daha kıvam alması adına büyük katkı yapan bir galibiyet oldu.

Bursaspor, transfer sezonunda kritik lisans günleri yaşasa da hem yönetimin hem dinamiklerin hem de siyasilerin çabalarıyla bu kritik süreci güzelce atlattı.

Buradan valimizden eski bakanımıza, BTSO'dan belediyelerimize kadar herkese tekrar teşekkür etmek boynumun borcu.

O güzel imza töreni ardından olumsuz giden hiçbir şey olmamıştı. Edilen tek dua, Akhisar deplasmanından güzel bir sonuçla dönmekti. Bunu da başardık.

Seleznov, kızgın ve kırgın olduğu eski camiasına güzel bir hikaye bıraktı.

Bu galibiyete canlı canlı şahit olmak için deplasmana giden taraftarlarımıza da kocaman bir teşekkür etmemiz gerekiyor. Dönüş yolunda da hayırlı yolculuklar.

İçerideki Eskişehir maçına stadı daha da kalabalık tutup, komşuyu güzelce ağırlayıp, küfürsüz bir ortamda destekleyip, hanemize 3 puan daha eklemeliyiz. İnşallah da kazanacağız.

Sosyal medya paylaşımlarımıza da dikkat edelim.Halâ orasına burasına nasıl bir şey yazsam derdinde olanlardan uzak duralım.

Kenetlendiğimizde başaramayacağımız bir şey yok malûm, kimseyle didişmeden sadece üstümüze düşeni yaparak ait olduğumuz lige geri dönüş sayımını tamamlayalım.

Saygılarımla...