Tokyo2020’de bronz madalya elde ederek şehrimize ilk Olimpiyat madalyasını kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyespor’un milli taekwondocusu Hatice Kübra İlgün’ün elde ettiği başarının coşkusu Bursa’da devam ediyor.

Büyükşehir Belediyespor’un milli taekwondocusu, son olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Kaplıkaya Çocuk Destek Merkezi’nde bulunan çocuklarla bir araya geldi. Kaplıkaya Çocuk Destek Merkezi’nde coşkuyla karşılanan Hatice Kübra İlgün, tebrikleri kabul etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fikriye Aydın, Kuruluş Müdürü Hakan Uşma, yöneticiler ve çocukların hazır bulunduğu organizasyonda yöneticiler ve çocuklarla sohbet eden Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Hatice Kübra İlgün, deneyimlerini aktardı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fikriye Aydın ve Kuruluş Müdürü Hakan Uşma da milli taekwondocuyu tebrik ederek, elde ettiği başarı nedeniyle gurur duyduklarını söylediler.

Bu arada Hatice Kübra İlgün, Kaplıkaya Çocuk Destek Merkezi’ne milli forma hediye ederken, Fikriye Aydın ve Hakan Uşma da kendisine plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi