Ankara'nın yeni stadyumu Eryaman'da buluştu kardeşler... Ankaragücü ile Bursaspor maçı öncesinde duygusallık hakimdi... Antalyaspor karşılaşmasında 3 puanı alan Sarı Lacivertli camia deplasman dönüşünde trafik kazasında Mert Turgut Çakır ile Eren Açıkgöz'ü yitirdi.

İki gencecik fidan trafik canavarına yenik düştü. Hafta boyunca mesai harcayan Ankaragücü ile Bursaspor camiaları karşılaşmanın saatini 13:30'dan 19:00'a aldırmayı başardı. Tribün gelirleri iki gencin ailesine bağışlanacaktı zira... Taraftarlar da bu jesti karşılıksız bırakmadı ve tribünleri tıka basa doldurdu.

İki tarafın da içinde bulundukları duruma rağmen galibiyet umurlarında değildi... İki gencin melek kanatları takmış fotoğrafıyla başladı koreografiler...  Geleneksel hale gelen 6 ve 16'ncı dakika şovları onları izledi. Tribünler sus pustu. Sessizce ölüme haykırdı Yeşil Beyaz ve Sarı Lacivert gönüllüler. Ecelin rengi yok işte... Herkes tek bir öznede birleşti... Karşılaşma boyunca sadece dostluk vardı... Goller kaçtı, Bursaspor baskın oynadı... Önemli mi, 2 can gitmiş... Hangi 3 puan geri getirebilir Eren veya Mert'i?

İki takım da bunun bilincinde hem sahada hem de tribünde eşit mücadele etti.

İkinci yarı başlarken duygusal hava dağıldı. İki taraftar grubu da takımlarını ateşlemek için centilmence tezahürat yaptı. Bursaspor bağırdı, Ankara sustu, Başkentliler bağırdı Bursalılar sustu. Hayatta 3 puandan çok daha değerli olan kavramı hatırladık. İnsanlığı... İyi ki var o, hayatımıza anlam katan en önemli şey o... VAR'a gitmeden gerçekleri kabak gibi gösteren şey insanlık...

Özel bir günün başında birlik ve beraberlik mesajları vardı...
Her şeye rağmen mücadele de berabere bitti... Aslında üzülen olmadı...
Kazanan ise dostluk oldu, elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybederek yürekleri birleştiren Mert ile Eren oldu.


Mücadelenin ana fikri ise çok açıktı... Karşılaşmanın başında da olduğu gibi, "Mert'çe Hakk'a Eren'ler ölümsüzdür..."

Ruhunuz şad olsun çocuklar...
Timsah ise maneviyatın ötesindeki kazanımlarını Galatasaray maçına bıraktı...