Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Orhangazispor, 3. hafta karşılaşmasında sahasında Maltepespor'u 2-0 mağlup etti. Kırmızı siyahlılar İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleye sakin bir tempoda başladı.

İlk 15 dakika rakip kaleye gitmekte zorlanan Orhangazispor, 18'de yakaladığı ilk fırsatta Ercan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. 28'de bu kez Umut'un kendisinin yoktan var ettiği pozisyonda kırmızı siyahlılar 2-0'ı buldu ve soyunma odasına bu skorla girdi.

Salı günü kupada Kayserispor ile karşılaşacak Orhangazispor, ikinci yarıda oyunu rolantiye aldı. Konuk ekip Maltepespor ise ilk olarak 47. dakikada Mehmet Kılıç ile çok net bir fırsattan yararlanamadı. İstanbul temsilci Volkan Serim ile 70'te gole çok yaklaştı ancak Sedat topu çizgiden çıkarmayı başardı.

Kalan bölümlerde Maltepespor'dan 86'da Muzaffer, 90+1'de de Volkan Serim kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Orhangazispor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Stat: Orhangazi İlçe
Hakemler: Şahin Berker (**), Kemal Şafak (**), Bekir Yücel (**)
Goller: Dk.18 Ercan, Dk.28 Umut (Orhangazi)
Sarı Kartlar: Mehmet Ayaz, Mustafa Yüksektepe, Gökhan (Orhangazi), Volkan Bekçi, Kerim, Gökhan Günaydın, Hasan (Maltepe)
Kırmızı Kart: Dk.86 Muzaffer, Dk.90+1 Volkan Serim (Maltepe)

Orhangazispor: Mehmet Dönmezdemir (**), Mehmet Ayaz (***), Murat Tan (**) (Dk.46 Mehmet Kılıç **), Mustafa Yüksektepe (**)(Dk.67 Mustafa Gürel **), Umut (***), Gökhan (**), Murat İrişli (**), Muhammet (**), Sedat (***), Mehmet Albayrak (**) Ercan (***)(DK.76 Melih *)

Maltepespor: Emre (*), Volkan Bekçi (**), Tolga (**) (Dk.46 Kerim *), Gökhan (**), Muzaffer (*), Emrah (**)(Dk.46 Erhan *), Eren Can (**), Hasan (**), Samet (*), Aykut (*), Volkan Serim (*)

Editör: Haber Merkezi