Bursa spor camiasının sevilen ve hemen her kesimden takdir ve saygı gören ismi Fatih Vardar yaklaşan BASKF seçimlerinde başkan adayı Cem Gençoğlu listesinde yer alıyor.

Yıllarca bursa futboluna bir çok kulüpte forma giyerek hizmet eden Fatih Vardar futbol yaşamını sonlandırdıktan sonra iş hayatına girmiştir. Sonrasında ise çok sevdiği Bursa futbolundan ve amatörden futbol sahalarındanan uzaklaşmadı. Amatör spor sitelerinde spor yorumculuğu ve köşe yazarlığı yaptı. Sonrasında ise ve bursa futboluna yönetici olarak katkı koymaya karar veren Vardar, Atıcılar Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliğini devam ettirmekte.

Yılarca amatör futbol kulüplerin sıkıntılarını sporcuların sıkıntılarını sürekli gözlemleyen Vardar bu sorunları direkt olarak Bursa futbolu ile paylaşmakta ve destek görmektedir. Fatih Vardar bir yandan da tüm bunların yanında amatör futbolun gelişimi, tesislerin sorunları, takımların dertleri ile dertlenen ve kamuoyunun takdirini kazanmaktadır. Ayrıca her yıl amatör spor camiasından sporcu, teknik adam ve yöneticilerin bulustuğu iftar organizasyonları ile yönetici kulüp ve sporcu gibi bir çok dostluğun başlamasında da ön ayak olmuştur. Bursa futbol camiasının saygısını kazanmış bir spor adamı olarak Bursada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi ise 16 Ekim'de yapılacak BASKF seçimlerinde Cem Gençoğlu listesinde yer almaktadır.

Fatih Vardar seçimler ile ilgili yaptığı açıklamada; "Yıllardır bu camianin içindeyim ve amatörün sorunlarına eksikliklere dikkat çekmek için sürekli arayış içinde olan biri olarak bu seçimlerde başkan adayımız sayın Cem Gençoğlu ağabeyimin teklifi ile Bursa futboluna federasyon nezdinde hizmet etmek ve Bursa futboluna katkı koymak adına bu çağrıya kayıtsız kalmadım. Bursa futboluna daha iyi projelerle daha iyi hizmet edeceğiz. Sayın Cem Gençoğlu başkanımız ve bu oluşumda yer alan büyüklerimiz ile seçim sürecinde yapılması gerekenleri yapıyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle Bursa futbolunda yepyeni bir sayfa açacağız" dedi.

Fatih Vardar son olarak BASKF Seçimlerinin Bursa futbol camiasına şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Editör: Haber Merkezi