Atıcılarspor Kulübünün yeni yönetimde Yüksekoba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyürek, Bursa'nın spor mağazacılığının önemli firması Hakan Spor firma sahibi Hakan Karagöz, İres İnşaat yönetim kurulu başkanı İrfan Akkaya, parti Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Adnan Kurtuluş, Gold Güvenlik firması yönetim kurulu başkanı Erkan Kırcalı, önceki dönemde yönetim kurulunda görev yapan Bursa futbolunun yakından tanıdığı Fatih Vardar, kısa süren bir aranın ardında tekrar atıcılar spor yönetiminde yer aldı.

Derya çorbacısı sahibi Kadir Karadeniz, Hanedar Alüminyum firma sahibi Turuğhan Saral, genel kaptan İlyas Korkmaz devam ederken yeni yönetimde futbol şube sorumlusu olarak görev yapacak olan Aşkın senal'da yeni yönetimde yer aldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan başkan Davut Şen "Yeni sezon öncesi oluşturduğumuz yeni yönetim kurulu ile ilk toplantımızı yaptık yeni yönetimimizde Bursa futboluna ve Atıcılarspor'a yakışır bir yönetim olusturduk. Yönetimimizde yer alan isimler Bursa'nın yakından tanıdığı başarılı iş ve spor adamlarından oluşmaktadır. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun bilincinde olup yeni sezonda, her sezon olduğu gibi rakibe saygıyı ve centilmenliği ön planda tutacağız. Yeni sezonun ve yeni yönetim kurulunun hayırlı uğurlu olmasını diler 2017 - 2018 sezonunda mücadele edecek bütün takımlara başarılar dilerim" diledi.

Editör: Haber Merkezi