Amatör sporlara yaptığı yatırımlar doğrultusunda ilçedeki spor ruhunu yeniden ayağa kaldıran Yıldırım Belediyesi, yerel organizasyonlarda da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

29-30 Ekim tarihlerinde Mudanya’da düzenlenen 10. Mütareke Spor Oyunları Taekwondo Şampiyonası ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde katılan Yıldırım Belediyespor Taekwondo Takımı, organizasyonu şampiyon olarak tamamlama başarısı gösterdi.

Şampiyonada mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu taekwondoculardan Aras Yıldız zirvede yer alırken, Taha Çağan Çağlayan ve Harun Yavaş ikinci, Efe Kaya ve Sümeyye Özlü üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Elde edilen derecelerle Yıldırım Belediyespor, organizasyonda takım halinde şampiyon olma başarısı gösterdi. Kazanılan derecelerin Yıldırım’da başarı ivmesini sürekli artırdığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Spora verdiğimiz desteklerin meyvesini sporcularımızın elde ettiği derecelerle toplamayı sürdürüyoruz. Yerel, ulusal ve uluslararası spor arenasında mücadele eden sporcularımız Yıldırım’ı başarıyla temsil ediyor. Kazanılan derecelerle Yıldırım’ı gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi