Go Kart’ta Avrupa ve Türkiye’de elde ettiği başarılarla gözünü Formula 1’e diken Berkay Besler, bu büyük hedefini gerçekleştirmek anlamında emin adımlarla ilerliyor. 1999 doğumlu olmasına rağmen pistteki başarılarıyla geleceğin Formula 1 pilotu olarak gösterilen Berkay Besler, Bursa’nın ardından global medyanın da dikkatini çekti.

Her ay düzenli olarak Avrupa’da zorlu eğitimler alan ancak Türkiye’deki eğitimini de aksatmayan Berkay Besler, genç sporculara örnek teşkil ediyor. Genç pilot geride kalan haftada beIN SPORTS ekranlarında boy gösterdi. BeIN SPORTS’ta yayınlanan ALObeIN programına canlı yayın konuğu olarak çıkan Berkay Besler, beIN SPORTS kampüsünde de kendi aracıyla kısa bir şov gerçekleştirdi.

Bakan Kılıç'tan dev destek
Berkay Besler, kariyerinin en özel anlarını ise ALObeIN programı için canlı yayın hazırlığı yaparken yakaladı. Bursa’nın yetiştirdiği genç pilot, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldi. Formula 1’e olan tutkusuyla bilinen Sayın Bakan Akif Çağatay Kılıç ile Berkay Besler, uzun süre sohbet etti. Berkay Besler’le yakından ilgilenen Akif Çağatay Kılıç, genç sporcuya destek desteği konusunda randevu sözü verdi. Bakan Akif Çağatay Kılıç, yoğun programına rağmen Berkay Besler’in yayındaki go kart şovunun hazırlıklarını da yakından izledi.

Editör: Haber Merkezi