İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri geçmiş sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da forma sponsorluğunu üstlenen Uludağ İçecek Firmasının Merkez Ofis ve Bursa Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, firmanın Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürhan Tutlu'ya takım formamızı hediye etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Künür Kanar, şunları söyledi: "Öncelikle bizi ağırladığınız için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Bursa'mızın en önemli markalarından biri olan Uludağ içeceğin forma sponsoru olması bizi oldukça memnun etti. Uludağ gibi büyük bir markanın kulübümüze sponsor olması bize güç verecek. Bizde Bursaspor'dan sonra şehrimizi temsil eden en önemli markasıyız. İnşallah verdiğiniz destek ile hedeflerimize ulaşacağız."

Uludağ İçecek Firması, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürhan Tutlu, ise "Öncelikle İnegölspor'a bu nazik ziyaret için çok teşekkür ediyorum. 100 yılı aşkın bir süre önce Uludağ'da doğan ve o günden bu yana hem Bursa'nın hem de Türkiye'nin ekonomik gelişiminin yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimine katkısı olan Uludağ İçecek olarak pek çok yerel girişimi destekliyoruz.  Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Uludağ Ekonomi Zirvesi ve Bursaspor sponsorluklarımız ile Nuri Erbak Eğitim ve Kültür Vakfı bunlara en güzel örnekleri teşkil ediyor. İnegöl’ün bizim için ne kadar büyük bir öneme sahip oldğunun en büyük göstergesi 10 yıldan uzun bir süredir faaliyet gösteren İnegöl meşrubat fabrikamızdır diye düşünüyorum. Bu anlamda Uludağ Limonata ile 1950'li yıllardan bu yana İnegöl'ün sosyal yaşamında önemli bir yeri olan İnegölspor'un sponsoru olmaktan gerçekten büyük mutluluk  ve gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Sponsorluğumuzun güzel sonuçlara vesile olmasını umuyor, önümüzdeki sezonda İnegölspor'a başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi