Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde bulunduran A Milli Takım, buna rağmen istediği gol fırsatlarını yakalayamadı. Savunma ağırlıklı oynayan rakibi karşısında iyi paslaşan milliler, final paslarını atamayınca net gol fırsatı üretemedi. Defansta ise hızlı çıkmaya çalışan rakip oyuncularını iyi durduran ay-yıldızlı futbolcular, 45. dakikada Oğuzhan Özyakup ile bir pozisyondan yararlanamayınca soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi.

Maçta oyunu kendi yarı alanında kabullenen Karadağ ise hızlı ataklarla ileri uçtaki Mugosa ve Beciraj'ı topla buluşturmaya çalıştı. Hücumlarda A Milli Takım savunmasına takılan konuk ekibin 36. dakikadaki atağında kaleci Volkan Babacan gole izin vermedi. Savunmada da net bir gol pozisyonu vermeyen Karadağ, devre arasına 0-0 eşitlikle girdi.

İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde oyunun kontrolünü rakibe veren A Milli Takım, pozisyon üretmekte oldukça zorlandı. Oyuna Betorder sonradan dahil olan Emre Mor ve Burak Yılmaz'ın hareketlendirdiği ay-yıldızlı ekip, 57. dakikadan sonra arka arkaya pozisyonlar buldu ancak bunları değerlendiremedi. Türkiye, kurduğu baskı ve net pozisyonlara rağmen skoru değiştiremezken, gol için son dakikaya kadar bekledi. Maçın son anlarında Arda Turan'ın asistinde Mehmet Topal ile golü bulan ay-yıldızlı ekip, mücadeleyi 1-0 kazandı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan Karadağ, ilk 15 dakikada topu ayağında tutsa da 54. dakikadaki hızlı atak dışında A Milli Takım kalesinde pozisyon üretemedi. A Milli Takım'ın çift forvete dönmesiyle kendi yarı alanına çekilen Karadağ, millilerin hücumları karşısında zor anlar yaşadı. Tehlikeli Türkiye ataklarında son dakikaya kadar kalesinde gol görmeyen Karadağ, Mehmet Topal'ın 90+4. dakikada attığı gole engel olamadı ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Stat: Antalya
Hakemler: Daniel Siebert, Holger Henschel, Jan Seidel (Almanya)
Türkiye: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmet Yılmaz Çalık, Mehmet Topal, Caner Erkin (Dk. 72 İsmail Köybaşı), Ozan Tufan (Dk. 83 Alper Potuk), Oğuzhan Özyakup (Dk. 58 Nuri Şahin), Volkan Şen (Dk. 46 Emre Mor), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 58 Burak Yılmaz), Arda Turan, Cenk Tosun (Dk. 70 Yunus Mallı)
Karadağ: Poleksic, Stojkovic, Sofranac, Simic (Dk. 23 Mijuskovc), Tomasevic, Jovovic (Dk. 75 Klimenta), Kascelan (Dk. 12 Scekic, Dk. 83 Kosovic), Vukcevic, Vesovic (Dk. 78 Zverotic), Mugosa (Dk. 64 Jankovic), Beciraj
Gol: Dk. 90+4 Mehmet Topal (Türkiye)
Sarı kart: Dk. 28 Beciraj (Karadağ)
Editör: Haber Merkezi