Karacabey Belediyespor'da gelidğini günden itibaren geçen süreyi değerlendiren teknik direktör Tahsin Tam "TECO Karacabey Belediyespor'a ilk geldiğim noktada sıkıntılı bir durumdaydı. Ama biz kendimize güveniyorduk, geçtiğimiz yıl Bodrumsppor ile çalışırken onlarda aynı durumdaydı çok şükür ciddi bir ivmelenme yakalamıştık. Buraya geldiğimizde Karacabey'in başkanı sağolsun Sarp Yalçınkaya, kendisinden tabi bazı sözler istedik. Karşılıklı oturup konuştuk ve oda desteklerini kusursuz bir şekilde yerine getirdi.Bizede çalışıp saha içinde iyi yönetmek kaldı.  Benim öncelikli prensiplerinden bir tanesi bulunduğum ortamda birlikteliği sağlamak. O birlikteliği ve bütünlüğü sağlayamadığızda istediğiniz kadar yetenekli kadro oluşturun başarıyı yakalamak çok kolay değil. Bu güçlü birlikteliği sahaya yansıtmayı becerdik. Oyuncularımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Geçmiş kariyerimiz onları bir yerlere taşıyacağımızın göstergesi, onlarda bunun bilincinde ve daha üstleri yakalamak istiyorlar. Bir çoğuda bunu hakediyor. Türk futbounun buna ihtiyacı var ve bizde o dokunuşları yapmaya çalışıyoruz. Çok şükür bu konuda da epey başarılı olduk." dedi.

İzleyenlerede seyir zevki verdik

Maç sonu alınan galibiyeti değerlendiren Tahsin hoca "2 hafta öncesine kadar aslında kontrol bizde değildi. Biz maç maç baktık. Bir hedefimiz vardı, bu takımı taşıyabileceğimize inanıyorduk. Oynadıkça bunun sinyallerini fazlasıyla verdik. Bugüne kadar kazandığımız hiç bir maç tesadüf değildi. Oynadığımız oyunla izleyenlerede seyir zevki verdik. Diğer maçlar nasıl geçti bilmiyorum ama avantaj bize geçti. Kaybetmeden gidersek play-off potasındaki yerimizi korumuş olacağız." dedi.

Oyuncuları desteklemeye devam edeceğiz

Karacabey belediyespor'da performansıyla dikkat çeken oyunculardan Bekir Can Kara hakkındaki soruya Tahsin hoca "Çok özel oyunculardan bir tanesi, yani onun gibi değerli olan bir çok oyuncuya sahibim. Birliktelikten bir birlerinden güç almalarından biz başarıyı yakalıyoruz. Bekir'de üstlere taşıyacağımız oyuncularımızdan bir tanesi. Çok ciddi çalışıyor, ciddi yeteneklere sahip. Böyle çocujların daha üst seviyelerde şans bulup Türk futboluna renk katmaları, o fırsatların sunulması gerekiyor. İnşallah onlar takımla birlikte kendilerini bir yerlere taşıyacaklar. Bizde Bekir ve onun gibi oyuncuları desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Haber: Kaan Vardar

Editör: Haber Merkezi