Pieter Gerrit Knibbe'nin Bursaspor aşkı bundan tam 9 yıl önce başladı. Belçika'da yaşayan Bursaspor aşığı Bayram Şen ile 14 yıl önce tanışan Knibbe son 9 yılda Bursaspor'a büyük bir sevgi beslemeye başladı. Pieter, ilerleyen yıllarda Türk eşi Suner hanım ve iki oğluyla birlikte Bursa'ya yerleşti. Büyük oğlu Deniz'i Bursaspor Okulları'nda Hakan Cenkçiler'e emanet eden Pieter Gerrti Knibbe, sürekli çalışmaları takip etti.

AMANSIZ HASTALIĞA YAKALANDI

Bu dönem içerisinde amansız bir hastalığa yakalanan Knibbe, Hollanda ile Bursa arasında mekik dokumaya başladı. Ancak kansere yenik düşen Pieter Gerrit Knibbe, 20 Mart 2018'de hayata gözlerini yumdu. 24 Mart'ta gerçekleşen cenaze törenine Pieter'in sevdikleri akın ederken, oğlu Deniz de Bursa'dan Bursaspor formasıyla babasını son yolculuğuna uğurlamak için yola çıktı.

BURSASPOR AŞKI VARDI

Bir Bursaspor aşığı olan Pieter Gerrit Knibbe, Bursaspor formasıyla defnedilirken, zamansız vefatı, ailesini ve sevenlerini çok üzdü. 14 yıl önceye dayanan dostlukları sebebiyle Pieter Gerrit Knibbe'yi son yolculuğunda yalnız bırakmayan ve Belçika'dan Hollanda'nın Hoogvliet kasabasına giden Bayram Şen ise Kasımpaşa maçı için Pieter'i hatırlatacak bir organizasyona imza attı.

"Pieter Gerrit Knibbe oğlunun antrenmanını izlerken, fotoğrafı da sosyal medya üzerinden paylaşmıştı"

PANKART ASILACAK

Pieter'in herkes tarafından çok sevilen bir insan olduğunu söyleyen Bayram Şen; “Pieter'ı anmak için bir pankart hazırlatıyoruz. Kasımpaşa maçında tribünlere; 'Sonsuza kadar renkdaşız Pieter” adlı bir pankart asılacak. Ayrıca Pieter'in eşi ve iki oğlu, bu karşılaşmayı bir işadamının locasından takip edecek ve statta olacak. İşadamımıza da bu ince davranışından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber: Tolgay Ataokay haberinadresi.com

Editör: Haber Merkezi