Ziyarette konuşan Kulüp Başkan Timur Erezsarı, şunları söyledi "Bizler İnegölspor yönetim kurulu, ailesi ve camiası olarak, acınızı paylaşmak için sizi ziyaret etmek istedik. Biz gerçi aynı mahallenin insanlarıyız ama araya biraz zaman girdi.

Geleniniz gideniz de çoktu. Biz biraz daha sakinleştikten sonra gelmek istedik. Şehit kardeşimizin de İnegölspor'u seven birisi olarak biliyoruz. Öylede düşünüyorum. Hem onun için hem de sizin için birer hediye forma getirdik.

Ayrıca size bir kombine hediye etmek istiyoruz. Müsait bir zamanda da, siz ne zaman uygun ve müsait olursanız şeref tribünümüzde sizi misafir etmek ve maçımızı birlikte seyretmek istiyoruz. Bununla alakalı da bu hafta Ankaragücü maçımız var. Müsait olursanız sizi misafir etmek isteriz. İnşallah uygun olursunuz.

Şehit kardeşimiz İnegöl'ümüzün bir değeridir. Vatanımız için canını feda etti. Onlar sayesinde biz ayaktayız. Onlar sayesinde bu vatan ayakta. Allah binlerce kez onlardan razı olsun. Bu düşüncelerle de acınızı paylaşmak istedik. Allah size sabırlar versin" dedi.

Şehidin babası Dursun Mete ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İnegölspor yönetim kuruluna teşekkür etti. 

Daha sonra kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şehidin babasına kendi ve oğlunun isminin yazılı olduğu takım forma hediye etti. 

Editör: Haber Merkezi