Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, şunları söyledi: "Çok güzel bir galibiyet oldu. Yukarı ile aramızdaki makas biraz daha daralmış oldu. Çok zor bir maçtı. İyi bir rakibe karşıda oynadık. İyi oyuncuları var. Daha önce çalıştığım oyuncular. Onlarda çok direndiler. Birazcık aşağıyı hissediyorlar. Onun için onlarda çok rahat değillerdi. Maç dediğiniz gibi gitti geldi. İkinci yarı birazcık daha topa sahip olarak ön tarafa oyunu yıkarak oynamak istedik. Karşılığını almış olmak çok güzel."

BU GALİBİYET İNEGÖL HALKINA HEDİYE OLSUN

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu "Sahadan 3 puan ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Zemin ağırdı yani gerçekten çok kötüydü. 3 gün önce bizde rakipte maç yaptı. Onunda ilk yarı yorgunluğunu hissettik. İkinci yarı takım gerçekten direnç ve istek gösterdi. Birden fazla pozisyona da girdik. Maçı aldığımız için mutluyuz. Bu galibiyet İnegöl halkına hediye olsun. Bu arada da Etimesgut başkanıma ve yönetimine de misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Daha yukarı çıkmak istiyoruz. Yukarı çıkmak içinde kazanmamız lazım. Kazanmaya da devam edeceğiz inşallah. Devamı da gelecek."

PLAY-OFF’U İNŞALLAH OYNAYACAĞIZ

Kulüp Başkan Yardımcısı Aziz Bolat "Takımımız güzel bir ivme kazandı. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda alabildiğimiz kadar puan alacağız. İnşallah sezon başında planladığımız Play-Off’u inşallah oynayacağız. Topçu arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık, hepsini tebrik ediyorum."

PLAY-OFF İLE 6 PUANLIK BİR FARK KALDI

Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi "Öncelikle bu soğuk havada mücadele eden arkadaşları tebrik ediyorum. Zeminin kötü olduğu bir günde geriye düştüğümüz maçı çevirmesini bildik. Öncelikle bu takım bir kere kazanmasını öğrendi. Yani geriye de düşse kazanmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu soğuk havada galibiyet ile içimiz ısındı. Biz önümüze 3 maçlık bir periyot koymuştuk. Etimesgut, Serik ve Maraş maçı. Kalan 2 maçı kayıp vermeden geçersek, işin şeklinin biraz daha değişeceğini biliyoruz. Play-Off ile 6 puanlık bir fark kaldı. Şimdi bu 3 maçlık periyodun ilki tamamlandı. Önümüzdeki gün Serik maçıyla bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Editör: Haber Merkezi