Harun Tekin'in iyi bir performans sergilediğini belirten Hamzaoğlu "Harun ekstra işler yapıyor. Olmayacak topları çıkartıyor. Çok düzgün bir karakterli bir futbolcu. Tüm oyuncularımdan çok  memnunum.

İnşallah hiç bozulmadan yolumuza devam edeceğiz.  Batalla’nın yokluğunu hissetmedik. İlla ki bazı maçlarda bazı arkadaşlarımız aramızda olamayacak. Kadromuzun sayısı belli.  Herkes kapasiteleri karşılığında her şeyi ortaya koyuyor.

Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarda Kubilay ve Sinan’ın bir çıkışı vardı. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyorlar. Hazır Batalla’dan da yoksun hangi seviyede olacaklarını görelim istedik. Bu fırsatı değerlendirelim istedik. İleri çıkmakta zorlanıyorduk bu şekilde oynarsak bunu aşabilir miyiz diye görmek istedik.

İyi de oynadılar. İkisinden de memnunum. Cristobal ve John’u kenarda bekletmeyi uygun gördüm. 60. dakikadan sonra delici oyuncularla maçı daha rahat alabileceğimizi düşündük. Jorquera zor zamanlardaki anahtarımız. Çok yetenekli çok kabiliyetli bir oyuncu. Her zaman hazır" dedi.  
Editör: Haber Merkezi