Geçtiğimiz hafta evinde Kasımpaşa'yı 1-0 'lık skorla geçen Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de, 5 maçta topladığı 4 puanla 15. sırada bulunan Gaziantepspor'a konuk oluyor.

Gaziantepspor ve Bursaspor, bugüne kadar 58 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 23'ünü Bursaspor, 23'ünü Gaziantepspor kazanırken 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı

Gaziantepspor, geçtiğimiz hafta zorlu İstanbul deplasmanında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olmuştu. Bu hafta ağırlayacakları Bursaspor'dan 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Bart Van Hintum, Bursaspor maçı hakkında, "Tabi ki Bursaspor iyi bir takım, ligde şu an 2. sırada bulunuyorlar. Eğer biz futbolumuzu oynarsak, Başakşehir ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığımız oyunu Bursaspor maçına da yansıtırsak mutlaka puanlar elde edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Gaziantep Bursaspor karşılaşması 1 Ekim 2016 Cumartesi günü, Kâmil Ocak Stadyumun'da saat 19:00'da başlayacak. Lig'de üst sırlardaki yerini korumak isteyen Bursaspor ve alt sıralardan kurtulmak isteyen Gaziantepspor karşılaşması LİG'tv den naklen yayınlanacak.
 
Editör: Haber Merkezi