CRİSTİANO RONALDO
5 Şubat 1985 yılında Portekiz'de Dünya'ya gelmiştir. Dünyanın en deneyimli, en kaliteli oyuncularından biridir. Boyu 1.87 cm olup, kilosu ise 84 kg'dır. Ronaldo İspanya'nın La Liga Ligindeki Real Madrid futbol kulübünde forma giymektedir. Birçok kez yılın oyuncusu ödülü kazanan yıldız oyuncu 7 numaralı formayı giymektedir. Mevkisi forvet olup, Portekiz milli takımında da forma giymektedir. Şuan da 32 yaşındadır.

LİONEL MESSİ
24 Haziran 1987 yılında Arjantin'de Dünya'ya gelmiştir. Boyu 1.70 uzunluğundadır. Messi İspanya'nın La Liga ekiplerinden Barcelona kulübünün 10 numaralı formasını giymektedir. Mevkisi forvet ve ofansif orta sahadır. Bu oyuncu da birçok kez Yılın Oyuncusu ödülünü almaya hak kazanmıştır. Cristiano Ronaldo ile El Clasico maçlarında karşılaşmaktadırlar. Şuan da 30 yaşında olup Arjantin milli takımında da forma giymektedir.

NEYMAR
5 Şubat 1992 yılında Brezilya'da Dünya'ya gelmiştir. Çok deneyimli genç futbolculardan biridir. Boyu 1.75 uzunluğundadır. Mevkisi ise forvet'tir. Şuan da Fransa ligindeki Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain futbol takımında forma giymektedir. 10 numaralı formayı taşıyan deneyimli genç yıldız Brezilya milli takımında da forma giymektedir. Burada da 10 numaranın sahibidir. 25 yaşındadır.

LUİS SUAREZ
24 Ocak 1987 yılında Uruguay'da Dünya'ya gelmiştir. Boyu 1.82 olup kilosu ise 86 kg'dır. Suarez İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona takımında forma giymektedir. Barcelona'da mevkisi forvet olup 9 numaralı formayı giymektedir. Uruguay milli takımında da forvet oynayıp 9 numaralı formayı giymektedir. Şuan da 30 yaşındadır.

KYLİAN MBAPPE
20 Aralık 1998 yılında Fransa'da Dünya'ya gelmiştir. Boyu 1.78 olup kilosu ise 73 kg'dır. Mbappe Fransa Ligue 1 ekiplerinde Paris Saint-Germain futbol takımında forma giymektedir. Şuan da çok genç olmasına rağmen çok iyi olduğu için taraftarın büyük sevgisini almış durumdadır. Mevkisi forvet olup 29 numaralı formayı giymektedir. Şuan da 19 yaşındadır.

Editör: Haber Merkezi