Bursaspor'un genç futbolcusu Ertuğrul Ersoy, Fenerbahçe maçı ardından açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Ersoy "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi mücadele ettik. Oyunumuzun hakkınıda verdik ve bu mücadelenin hakkı galibiyetti. Soyunma odasına girdiğimizde hocamızın bize söylediği tek şey, teşekkür etmekteti. Son 4 hafta Mustafa Er ile birlikte yeni bir yapılanmaya gittik. Hocamızla iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Geçmiş dönemlere göre daha iyi ve daha doğru oynuyoruz. Biz böyle oynamaya devam edersek ve Türkiye'nin en iyi taraftar toğluluğuda arkamızda olduğu sürece, önümüzde durabilecek bir takım yok" dedi.

Hafta içi antrenmana çıkmama olaylarını hakkında sorulan soruya Ertuğrul "Sonuçta o olaylar, bizim içimizdeki olaylar. Bu konu hakkında yalnış anlamazsanız sizlerle konuşmak istemiyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece bir sıkıntımız yok. O durumlarıda aştık, bir problemimizde kalmadı" dedi.

Moussa Sow'un maç sonu ağlamasının, kendi kalesine atığı golden mi yoksa Fenerbahçeli taraftarların Moussa diye bağırmasından mı sorusuna Ertuğrul "Sonuçta onun için duygusal bir maçtı. Emek verdiği bir kulübe karşı oynuyordu. Sow'u yakından anıyan birisi olarak, elinden gelen her şeyi yaptı. Ben onu golü atamama ve kendi kalesine gol attığına yoruyorum. Elinden gelen her şeyi yaptı. O golü atamamanın üzüntüsü içerisinde bir duygusallık yaşadı. Bugün atamaz haftaya Trabzon maçında Hattrick yapar. Kaliteli ve iyi bir oyuncu" dedi.

Editör: Haber Merkezi