Genç milli Emre Mor maç sonu yaptığı açıklamada; "Önümüzdeki maçlara konsantre olacağız" dedi. Genç oyuncu Emre Mor ise ilk kez böyle büyük bir turnuvada oynamanın kendisi için çok güçlü bir his olduğunu ve hayalinin gerçekleştiğini dile getirirken, "Çok zor maç oldu ama kazanabilir, en azından 1 puan alabilirdik." şeklinde konuştu. 

Emre, gruptan çıkma şanslarının devam ettiğini ve bu yenilgiyi unutup, önlerindeki maçlara konsantre olacaklarını sözlerine ekledi. Euro 2016’daki en genç oyunculardan biri olan Emre Mor, Fatih Terim tarafından oyuna sokulması ile ilgili de,

“Benim için gerçekten çok büyük bir olaydı oyuna girmem. En büyük hayallerimden biri, böyle bir turnuvada oynamaktı ve gerçekleşti. Ancak maçı kaybetmemiz, bu mutluluğumu hüzüne çevirdi” şeklinde konuştu.
A Milli Takım’ın bir üst tura çıkma şansının hala yüksek olduğunu belirten genç oyuncu, “Sadece 3 puan bile bizi bir üst tura çıkartabilir.

Sonuçta en iyi 3’üncü olanlar bile gruptan çıkabilecek. Bunu bilerek oynamamız gerekiyor. Hala büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.
Editör: Haber Merkezi