İftar programına Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kulüp başkanı Ersin Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri İlhan Satık, Baskf başkanı Osman Kılıç, Baskf eski başkanı Cemal Vardar ile çok sayıda emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Kırmızı-Beyazlı kulübün başkanı Ersin Yazıcı, gelen tüm konuklara teşekkür ederek, boks dalında milli takıma seçilen Halit Daş ve Türkiye üçüncüsü olan Semih Söylemez’in kendilerini çok mutlu ettiği söyledi. Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Emniyetspor kulübünün yeni başkanı ile birlikte çıtayı yükselteceğine inandığı söyledi. Boks branşında başarılı olan sporcuları da kutlayan Yıldız, "Emniyetsporumuzun Bursa spor camiasında çok önemli bir yeri ve geleneği var. Tabi kulübümüzü layık olduğu yerlere ve daha yukarılara tırmandıracağız. Eski başkanımız Metin Ceylan’a da Emniyetspor’a yaptığı desteklerinden, hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Başarılı sporcularımızı da bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gecede boks dalında milli takıma seçilen Halit Daş ve Türkiye üçüncüsü olan Semih Söylemez’e Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve kulüp başkanı Ersin Yazıcı birlikte plaket ve küçük altın ile düllendirdi.

Editör: Haber Merkezi