Yeşil-beyazlı takımda 1-1’lik Beşiktaş beraberliğin ardından Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Okan Kocuk, Furkan Soyalp ve yeni transfer Diafra Sakho müsabakayı değerlendirdi.

Sakho: “Atmosferi şaşırtıcı buldum” 

Bursaspor’un yeni golcüsü Diafro Sakho, “Maçın başında önemli pozisyonlar yakaladık. Daha sonra maç zorlaştı ama önemli olan 1 puan olduğunu düşünüyorum. Güzel bir atmosfer vardı. Hatta şaşırtıcı buldum. İngiltere de oynamış biri olarak oynadığım en iyi stat diyebilirim. Umarım bizi tekrar yüreklendirmeye devam ederler” dedi. 

Yusuf: “Yarım pozisyondan golü yedik” 

Maça güzel başladıklarını anlatan Yusuf Erdoğan, “Yarım pozisyondan golü yedik. Maçın kırılma anı oydu. Kazanabileceğimiz maçtı. Bir puan kaybetmekten iyidir. Milli arayı iyi değerlendireceğiz. Beşiktaş maçları bizim için her zaman önemli. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bizi desteklesinler” dedi. 

Aytaç Kara: “Çok güzel bir mücadele vardı” 

Zor bir maç olacağını bildiklerini belirten Aytaç Kara, “İyi hazırlandık. Sahada çok güzel bir mücadele vardı. İlk pozisyona giren bizdik. Onu atabilseydik, maçın skoru değişik olabilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirirsek ileride sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum” diye konuştu. 

Beşiktaş maçlarının her zaman farklı olduğunu dile getiren Kara, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Son dakikada gelen gol onların eseri. Beraberliği onlar sayesinde yakaladık” açıklamasını yaptı. 

Aytaç Kara, Beşiktaş’ın attığı gol ile alakalı pozisyona bakmadığını, Cüneyt Çakır’ın pozisyonun ofsayt olmadığını söylediğini dile getirdi. 

Okan Kocuk: “Sonuna kadar galibiyeti hak ettik” 

İlk yarıda üstün olan taraf olduklarını vurgulayan Okan Kocuk ise, şunları söyledi: 
“İkinci yarı gol yiyince demorolize olduk. 15 dakika sonra toparladık, hak ettiğimiz golü bulduk. Sonuna kadar galibiyeti hak ettik. Taraftarımız çok destek oldu. Bana da ilk maçımda destek oldular.” 

Fenerbahçe’ye transfer olan Harun Tekin’den daha iyi olmaya çalışacağını dile getiren Kocuk, taraftarları mahcup etmeyeceğini söyledi. 

Genç futbolcu Furkan Soyalp ise, şöyle konuştu: 

“Taraftarımızın bizi desteklemeleri çok önemliydi. Bugün çok pozisyona girdik. Yenmeyi hak ediyorduk. Milli takım arasını çok iyi değerlendireceğiz. Bundan sonra inşallah galibiyet serisini yakalarız.”

Editör: Haber Merkezi