Genel Kurul Geçici Divan Başkanı İlhan Parseker, mazbata töreninde yaptığı konuşmada 2 gün süren çok güzel bir kongre gerçekleştirdiklerini ifade etti. Parseker, şöyle konuştu: "Kongre divan başkanı olarak divan kurulu üyelerimizle birlikte 2 gün süren kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizin Bursaspor’a yakışan olgunluk içerisinde geçtiğini düşünüyorum, tüm kamuoyunun gözleri önünde bütün adayların başkanımızın yanına gelerek birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösteren bir kongre yaşadık. Ben yeniden 3 yıllığına seçilen sayın başkan Ali Ay ve yönetim kurulunu kutluyorum. Gerçekten zor bir görev Allah kolaylıklar versin. Çünkü Bursaspor’umuz oldukça sıkıntılı bir süreçten geçti ve hala da bu süreç geçmiş değil. Ancak inanıyoruz ki Bursaspor’umuz şehrin tüm dinamiklerini arkasına alarak girmiş olduğu bu zorlu yoldan en kısa sürede çıkacaktır, tecrübeli bir ekip işin başına geldi. Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum."

Parseker’in ardından konuşan başkan Ali Ay, şunları söyledi: “Genel Kurul üyelerimizin teveccühü ile yeniden seçildik. Çok güzel bir ortamdı. Kazasız belasız, kavgasız gürültüsüz bir kongre atlattık. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tekrar başkan olduk. Burada kazanan inşallah Bursaspor olmuştur. Yine bütün mesaimizi buraya harcayacağız. Bu işin daha iyi olabilmesi için profesyonellerle çalışacağız. Yönetimde genç arkadaşlarımız var. Onlar da uğraş verecekler ve hep beraber Bursaspor’u düzlüğü çıkaracağız inşallah. Hayırlı olsun.”

Daha sonra Kongre geçici divan başkanı İlhan Parseker, “Bu seneki tüzüğümüz gereği bir değişiklik yaşandı. Denetim kurulu için bağımsız aday çıktı. Bu konuda göreve gelen Yalçın Cambaz ve ekibini tebrik ediyorum. Kongrenin büyük teveccühü ile seçildiler. Görevlerini layıkıyla yapacaklarına eminiz. Onlara da başarılar diliyorum” dedi. Parseker, Yalçın Cambaz’a da mazbatasını teslim etti.

Mazbata tesliminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Ali Ay, “28 aylık süreçten sonra kongre üyelerimiz teveccüh gösterdiler ve bizi tekrar başkan olarak seçtiler. Yönetimimi gençlerden kurulu arkadaşlarla yaptık, çünkü bizim için elzem olan projelerin neticelendirilmesi ve sportif başarı, bizim artık hata yapma lüksümüz yok” dedi. Başkanımız Ali Ay, sportif çalışmalarla ilgili detaylı bilgiyi, profesyoneller göreve geldikten sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi