'Bu bayrağın gölgesi altında yaşamak bana onur ve mutluluk veriyor.Öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum' diyen Bursaspor'un genç futbolcusu Ertuğrul Ersoy, Antalyaspor galibiyeti ile ilgili "Gördüğünüz gibi sistem değişiklikliği oldu bir kaç haftadır. Artık defansif anlamda da bunu çözmeyi başardık, hücumda da bol gollü maçlara geçiyoruz. Mutluyuz, keyfimiz yerinde. İçeride zaten yenmek için oynuyoruz. Güzel net bir skor oldu. Taraftarımızı mutlu ettiysek ne mutlu bize" dedi.

Rüştü Hanlı'nın son dakikalarda oyuna girmesini değerlendiren Ertuğrul "O'nun oyuna girmesi ayrıca beni çok mutlu etti. O benim kardeşim, kendim oynamış gibi mutlu oldum. O'nu da tebrik ediyorum" dedi.

Harun Tekin
Bursaspor'un milli file bekçisi Harun Tekin, Antalyaspor galibiyeti sonrasında şu açıklamayı yaptı. "Güzel bir karşılaşma oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Rakibimiz zor durumda ama kaliteli oyuncularıda vardı. Gole kadar biraz zorlandık ortada geçti ama golü attıktan sonrada iyice baskıyı kurduk. Güzel ve bol gollü bir karşılaşma oldu. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra önümüzdeki karşılaşmalara bakıcaz, inşallah seri galibiyetler alırsak yukarlara doğru çıkma için elimizden geleni yapıcaz" dedi.

Jires Kembo
Yeşil beyazlılar'ın 3. golüne imza atan Kembo "Bizim açımızdan gayet iyi bir maçtı. Aynı zamanda aldığımız beraberliğide telafi etmek istemiştik. O yüzden güzel bir maç oldu" dedi.

Editör: Haber Merkezi