Öğrenciler, Özlüce ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizin yanı sıra Timsah Arena’yı da ziyaret ettiler. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler Bursaspor futbol okulunda eğitim almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler yaptığı açıklamada, “Ankara’dan gelen sporcu kardeşlerimiz sabah kendi yaş gruplarındaki arkadaşları ile futbol maçı oynadılar. Bursa’yı ve Bursaspor’u gezdiriyoruz. Tesisiyle, idaresiyle çocuklara Bursaspor’u tanıtmaya çalışıyoruz. Kültür oluşturmaya çalışıyoruz. İyi de gidiyor. İnşallah bundan sonra çok daha güzel organizasyonlar yapılacak. Ankara’da yaşayan çocuklarımıza Bursaspor sevgisini aşılamak çok önemli. Bizim önceliğimiz iyi insan yetiştirmek. Diğer illerimizdeki öğrencilerimizi de Bursa’da ağırlamak istiyoruz” dedi.
ŞENEL: “BURSASPOR ALTYAPIYA DEĞER VEREN ÖNEMLİ BİR KULÜP”
Bursaspor Futbol Okulu Ankara Şube sorumlusu Evren Şenel yaptığı açıklamada  “Ankara’da Bursaspor sevgisini yayarken, çocuklarımıza da futbol eğitimi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Şenel, “ Takriben bir sene önce projeyi Bursaspor’a sunduk. Senelerdir bu işin içerisindeyiz. Bursaspor altyapıya değer veren en önemli kulüp. Ankara’da Sincan, Yenikent ve Törekent bölgesinde şuanda faaliyet gösteriyoruz. İnşallah Ankara’daki Bursaspor, Ankaragücü kardeşliğini biraz daha üst seviyelere taşımak ve Bursaspor’a yeni nesillerde hem taraftar hem de futbolcu kazandırmak istiyoruz. Başkanımız Ali Ay ve Hakan Cenkçiler hocamızın destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi