Bursaspor'un sokağa atacak bir kuruşunun olmadığını vurgulayan Ali Ademoğlu, “Hata yapmamak için azami dikkat gösteriyoruz” dedi. Bursaspor 2 .Başkanı Ali Ademoğlu yürütükleri transfer çalışmaları ile ilgili olarak Olay Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Transferde dikkatli ve hızlı adımlar attıklarının altını çizen Ademoğlu, “Şu dönemde tüm takımların gözü Avrupa Futbol Şampiyonası'nda. Bizim de öyle. Milli maçlarımızın ve gruplardaki karşılaşmaların ardından kafamızdaki düşünceyi fiiliyata dökmeyi planlıyoruz. En büyük rakibimiz zaman. Hedefimiz taraftarlarımızın beklentilerine karşılık verebilmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütürken hata yapmamak için azami dikkat gösteriyoruz” dedi.

Önümüzde ki hafta Spor Toto yetkililerin Bursa'ya geleceğini de belirten Ali Ademoğlu bunun nedenini şu sözlerle özetledi: “Geçtiğimiz günlerde sayın Bursa milletvekilimiz Hüseyin Şahin ile birlikte Spor Toto teşkilatında verimli bir görüşmemiz oldu. Kendilerini Bursa'ya davet ettik, onlarda kabul etti. Kendir Yaylası ve Gököz'de incelemelerde bulunacaklar. Tesis yatırımı konusunda önemli bir buluşma olacak. Bursaspor için kamp merkezi yapmayı düşündüğümüz bu iki bölgeden hangisinin daha uygun olduğunun kararını hep birlikte vereceğiz.”

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile devamlı irtibat halinde olduklarını vurgulayan Ademoğlu, “Hamza Hoca bize gidecek oyuncuların listesini verdi. Bu durum kendilerine de tebliğ edildi. Ama şu ana kadar yolumuzu ayırmak istediğimiz oyuncular için bizi tatmin edecek bir teklif gelmedi. Bazı oyuncularımıza ise gelen herhangi bir resmi teklif dahi yok. Transfer girişimleri ise dolaylı olarak bize iletiliyor. Dzsudzsak ve Tomas Necid için iyi teklifler gelecektir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu
Editör: Haber Merkezi