TFF 1’inci Lig’de deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde devam ederken, Tayfur bimgöl soruları yanıtladı.

Adana Demirspor maçında sergiledikleri performansı BB Erzurumspor maçına da yansıtmak istediklerini kaydeden Tayfur Bingöl ise, “Puanımızı 39 yaptık, birinci sıradan aşağı inmek istemiyoruz. 12 hafta kaldı, bu 12 haftanın her maçı bizim için final niteliğinde. Erzurumspor karşısında da kazanarak devam etmek istiyoruz” dedi.

"VOLKAN ŞEN'İN VİDEOLARINI İZLEDİM"

Adana Demirspor karşılaşmasında Volkan Şen’in analizlerini yaptıklarını ve videolarını izlediğini belirten Tayfur Bingöl, “Sahada atacağı her adımı biliyordum. Kendimi güçlü ve kuvvetli tutup kontrollü olmaya çalıştım, takımımıza da büyük bir etkisi oldu” değerlendirmesinde bulundu.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Devre arasındaki transferlerin takımı olumlu anlamda çok etkilediğini de vurgulayan Tayfur Bingöl, “Hem takımın kalitesi arttı, hem de saha içerisindeki ofansif etkiyi artırdı. Güzel sonuçlar elde ettik. Böyle devam etmek istiyoruz. TFF 1’inci Lig, ne olacağı belli olmayan bir lig. Biz önlemlerimizi aldık, hocalarımızın biz de etkisi çok büyük. Bu ligin sürprizlerini iyi biliyorlar, biz de ona göre kendimizi ayarlıyoruz. Bursaspor’da oynuyoruz, her şeyin birincilik için olması gerekiyor, biz de sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan hazırlıklarına devam eden Bursaspor'un antrenmanında neşeli görüntüler de ortaya çıkarken, oyuncuların moralli olduğu gözlemlendi.

Editör: Haber Merkezi