Spor Toto 1’nci Lig’den yeniden Süper Lig’e dönmek isteyen Bursaspor, geçtiğimiz hafta içinde lansman ile 2019-2020 sezonu formalarını kamuoyuna tanıttı. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yer alan Bursastore önünde gerçekleştirilen tanıtımda futbolcular da mankenlik yaptı.

YENİDEN ZİRVEYE

Formalar taraftardan tam not alırken, organizasyonun hemen ardından Bursastore’ye akın eden Yeşil Beyaz sevdalıları yeni ürünleri adeta kapıştı. Sosyal medya üzerinden kampanya başlatan taraftar, ‘Yeniden Zirve’ye sloganı ile Süper Lig yolculuğunda herkesin yeni sezon ürünlerini almasını istedi.

EN DOĞRU ZAMAN

Bursaspor Kulübü’nün zor bir dönemden geçtiğinin ifade edildiği paylaşımlarda, Yeşil Beyazlı takıma destek vermek için en uygun zamanların yaşandığı, küçük büyük camianın bir parçası olan herkesin Bursastore mağazalarından forma, tişört veya atkı gibi yeni sezon ürünlerinin alınması talep edildi.

BURSASPOR DESTEK OL

#Bursasporadestekol hashtag’iyle birçok paylaşım yapılırken, şehrin köklü firmaları ile oyuncuların da aralarında bulunduğu önemli isimlerden forma almaları konusunda destek çağrısında bulunuldu.

Bursalı oyuncu ‘Varto’ karakterine can veren Erkan Kolçak Köstendil de geliri Bursaspor’a kalmak üzere 24 Ağustos’ta Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda 12 Numaralı Adam adlı tek kişilik yiyatro oyununu sergileyecek.

Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi