İbrahim Üzülmez’in takımın başına gelmesinin ardından istekli ve güzel taraftarın önünde 3 puanı aldıkları için çok mutlu olduklarını kaydeden Bursaspor’un genç stoperi Sedat Dursun, “ Bizim için çok önemli bir 3 puandı. Zirveyle mesafeyi açmamamız gerekiyordu. Bunun bilincindeydik” dedi.

3 PUAN İÇİN HER ŞEYİ YAPTIK

Galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Dursun, “Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Güzel bir 3 puan olduğunu düşünüyorum, herkese armağan olsun” diye konuştu.

HEDEFİM HER ZAMAN OYNAMAK

Ligin ikinci yarısıyla ilgili hedeflerini paylaşan genç stoper, “ Bireysel hedefim takımda her zaman oynamak. Tabii ki herkes oynamak ister, ben de onlardan bir tanesiyim. Ama burada çok centilmence bir mücadele var. Hocamızın gelir gelmez bunun dengesini sağladığını düşünüyorum ki Allah yardım ediyor. Takım olarak hedefimiz buradan çıkmamız gerektiğini düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

BU LİGİN ÇOK ÜSTÜNDEYİZ

Stadyum ve taraftardan TFF 1’nci Lig’in çok üstünde olduklarının görüldüğünü vurgulayan Sedat Dursun, “Oyuncular olarak onun farkındayız. Herkes farkında. Allah bunu yaşatmayı insaşşah bize nasip eder” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi