Öncelikle bu mağlubiyet camiamızda hayırlara vesile olur inşallah...

Bursaspor'un kötülüğü için o kadar çok uğraşan var.

Fırsatını bulduğu an çelmeyi takanlar var.

Apaçık düşmanlık edenler en azından belki de bir de gizliden sinsilik yapanlar var.

Dört yandan saldırı altındayken, bizim camia olarak ne yapmamız lazım?

Birlik olup,kenetlenmek varken, meseleleri içeride kendimizce halledip kol kırılır yen içinde kalır demek varken, içerde tartişsak da dışarıya "bir" durmak varken, biz ne yapıyoruz !(?)

Arkadaşlar !

Tarihinin en kötü yönetimi Ali Ay ve ekibi yüzünden, aldığı paraları hak etmeyen bazı "dışbirlikçi" hocalar yüzünden, paraya tapan, yediği kaba tüküren bazı oyuncular yüzünden düşmedik mi biz?(!)

Düşmek bir yana, dünya kadar borcun altında eli kolu bağlı kalmadık mı biz?(!)

Üç yıl süren tepetaklak düşüşü izlemedik mi biz?(!)

Ligden düşünce ağababalar kaçışmadı mı?(!)

Ne çabuk unuttuk başkan adayı bulamadığımız,notere imza yettiremediğimiz günleri!

Seversin,sevmezsin ,bu yoğun bakımdaki hastanın ameliyatına Mesut Mestan ve ekibi girdi. Er ya da geç yoğun bakımdan çıkardı kulübü, transfer tahtasını kırmayı başardı, üstüne bir de transferler yaptı bütçesi kadar..KOSKOCA SANAYİ ŞEHRİ BURSA'NIN yardımı da olmadan...

Biz şimdi istiyoruz ki hasta hemen iyileşsin,eskisi gibi hemen güreş tutsun... 3 maç kazandı diye şampiyon ilan edip,1 maç kaybetti diye yerlere vurmak da adet ol anasını satayım...

Arkadaşlar !

Hoca güzellemeleri yapanlar, dünyada çıktığı her maçı kazanan bir hoca yok biliyorsunuz degil mi?

Bu adam camianın eleştirilerini elbette kaldırmak zorunda ama hakaretlerini çekmek zorunda değil!

Yapmayın,etmeyin... Eleştirin tamam da bir maçta yerlere vurup hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz siz!

Bursaspor kolay bir yolda değil. Düşmanı bu kadar çok olup da içerden de kilit tutmayan başka camia yok ha!

Biz ne ara bu kadar kendimize düşman olduk ya!

Kendi cürmü kibrit tutuşturamayacak insanlar, ağız dolusu küfrediyor kendi şehrinin takımına, hocasına, oyuncusuna (!) Hayret bir şey ya!

Bakın sakin olmak gerekiyor. Erzurum maçıyla beraber tekrar çıkışa geçmek gerekiyor.Bu da ancak arkasına büyük Bursaspor taraftarını alan bir takımla olur. Yaparız biz ; Ali Ay döneminde doğru reaksiyonları vermedik,veremedik ama bu dönemde eksik gördüğümüzü doğru dille eleştirip,kenetlenmemiz şart.

-3 puan cezası yüzünden yeni yönetime kızanlar var.Tamam ben de kızdım. Kızmak doğal ama bir de yönetim zora düştü diye sevinenler var ki Allah'larından bulsunlar(!)

Ön görülemeyen bir şey yok. Kasadaki para belli; ya oyuncu maaşları ödenecek ya da ödenemeyecek borcun altına girilecek. Alacaklılar ille de tamamını isteriz demişler, ödeyememişiz. Ödeyemeyiz de aga,unuttunuz mu kulübümüzün toplam borç yükünü!

Daha sırada alacaklı çok ! İcra takibine hazırlanan çok!

Siz, öfkenizi bu borçları ödemeyen eskilere yöneltmeniz gerekirken, göreve geleli 3-4 ay olmuş yöneticilere laf ediyorsunuz. Hadi edilen lafların bir kısmı adam gibi eleştiri, lafım yok ama çoğu sırf hazmedememekten sallayıp duruyor.

Etmeyin eylemeyin...

Bal gibi biliyorsunuz ki hesap devrindeyiz,kitap devrinde değil; roman yazıp durmayın sosyal medyada,icraatlerinizle destek olun.

Ben, bu kulübün zararına yol açacak herkesin karşısındayım. Ne dışarıdakinin ne içeridekinin kim olduğuna bakmadan, eleştiririm.

Ayrıca unutmayalım ki bizim bir de basketbol takımımız var. Süper Lig'de mücadele edecek.Basketbol branşına ilginiz az olabilir ancak orada verilen mücadeleyi de takip edin lütfen.Onlar da bizim armamızı taşıyan oyuncular. Futbolla yatıp kalkıyoruz ama basketbolla seviniyoruz, unutmayın geçen sene sonunu...

Sakin beyler...

Kalın sağlıcakla...

Saygılarımla...