TFF 1’nci Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’da gündemin ilk sırasında transfer tahtasının açılması bulunuyor. Başkan Mesut Mestan ve yöneticiler gece gündüz bu konuyla ilgili mesai harcarken, henüz bir gelişme kaydedilmemesi ise taraftarın tepkisine neden oldu.

BURSA DEĞİL İSTANBUL’A KONUŞTU

Geçtiğimiz hafta ikinci bab-ı ali olarak adlandırılan Bursa basınına açıklama yapmak yerine İstanbul medyasına ait bir radyo kanalına müjdeyi veren Mestan ise ağustos ayının ilk haftasında tahtayı açacaklarını ve Bursaspor’u hak ettiği ve ait olduğu Süper Lig’e yeniden çıkaracaklarını belirtmişti.

3 İSİM GELECEK

Ağustos ayına girilmesiyle birlikte gözler Yeşil Beyazlı yöneticilere çevrilirken, tahtayla ilgili olumlu gelişmelerin olduğunu öğrenildi. Bayram öncesinde tahtayı açarak camiaya çifte bayram yaşatmak isteyen Mesut Mestan’ın ayrıca ilk etapta 3 ismi aciliyetle Yeşil Beyazlı renklere bağlayacağı öğrenildi.

ORTAK LİSTE YAPILDI

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ve Sportif Direktör Selçuk Erdoğan ile de bir araya gelen Mestan’ın transfer edilmesi düşünülen isimler için görüşme yaptıkları Koşukavak’ın bu ligi bilen eski öğrencilerinden birkaçının ismini başkana verdiği çalışmaların da bu minvalde ilerlediği kaydedildi.

Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi