Türkiye Kupası'nda 2. müsabakamıza da gençoğlugenç bir kadroyla çıktık. Canla başla mücadele ettiler ve turu geçmeyi başardılar Vakıfköy'ün pırlantaları, tebrik ediyorum.

Tabi biz elimize çayımızı alıp, arkamıza yaslanıp keyfini çıkara çıkara izleyemedik maçımızı.

Artık adını anarken bile rahatsız olduğum yayıncı kuruluş, taraftarımızın tepkisi olmasa, dönüşümlü bile vermeyecekti maçımızı !

Hoş, dönüşümlü vermeyi bile başaramadı zaten!

Gol atmışız diye bizim maça dönen yayında, Tuğbey'in sevincini izlerken, şimdi tekrarını verir de golü görürüz bari dedik, onu da başaramadılar.

Olacak iş mi bu !

Bursaspor markası, imajı o kadar rahatsız ediyor ki İstanbul basınını 1922 Konyaspor yazısını sığdırabiliyor da Bursaspor yazmayı başaramıyor ekrandaki köşe skorborda!

Kulüp olarak da içimizi soğutacak bir tepki görememek, herkeste İbrahim Yazıcı ismini uyandırdı zaten.

Elbette o efsanenin tutumunu beklemek de bizim hatamız.

Sportif ve maddi anlamdaki durumumuzdan dolayı olumsuz görüşlerimizi sindirip, motivasyon etkisi yapmasını beklediğimiz olumlu yazılarla destekliyoruz Sn.Erkan Kamat ve ekibini; desteklemeye de devam edeceğiz ancak bu yayın politikasına karşı göstermiş oldukları gayreti duymak ve alkışlamakla beraber, göstermemiş oldukları tepkileri de eleştiriyorum.

Yayıncı kuruluşa olan öfkemi yönetime yansıtmak elbette yanlış ama şükranları sunmak da bir o kadar yanlış benim neznimde. Belki de bu işlerin rajonu böyledir, usûl böyledir.Öyleyse de beni rahatsız etti.

Bak, gençlerimiz galip gelmiş, keyfimiz yerindeyken bile, yayınla ilgili o kadar laf yazdık. Yerine ulaşır mı ulaşsa da dikkate alan olur mu, hiç sanmıyorum.

Ama elbet yine o güçlü günlere erişeceğiz.

O günler geldiğinde, bizi bulunduğumuz lige göre küçük görenlerin, nasıl dansöz gibi kıvırdığını hep beraber izleyeceğiz. Hem de dönüşümsüz olarak!

Bugün ÖĞRETMENLER GÜNÜ...

Bir ögretmen olarak, öncelikle meslek şehitlerimizi,ebediyete göçmüş ögretmenlerimizi rahmetle anıyorum.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği yeni nesil için, canla başla çalışmaya da devam ediyorum.

Bu akşamki galibiyeti de kendime Öğretmenler Günü hediyesi olarak alıyorum :)

Saygılarımla.