Mesut Mestan yönetimi, 6. ve 7. imzaları Anıl Karaer ve Aykut Akgün'e attırdı.

ÇAĞLAR'DAN 3 YILLIK İMZA

Timsah, kaleci Onurcan Piri'den sonra Adana Demirspor'dan gelen kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile 2022'ye kadar 3 yıllık kontrat imzaladı. Lisansı da çıkarılan 24 yaşındaki file bekçisi, daha önce BucasporElazığKarabük takımlarında da eldiven giymişti.

KONYALI RECEP AYDIN DA İMZALADI

Timsah, Konyaspor'dan Recep Aydın'ı da renklerine bağladı. 2021'e dek 2 senelik sözleşme imzalayan Recep'in de lisansı çıkarıldı. 29 yaşındaki ofansif orta saha, geçen sezon Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giydi. İstanbul ekibinde, 34 maçta; 6 gol ve 4 asiste adını yazdıran Aydın, daha önce GiresunKarabük gibi 1.Lig kulüplerinde de oynadı.

ANIL KARAER İLE 2 YILLIK ANLAŞMA

Timsah, bonservisi elinde olan tecrübeli stoper Anıl Karaer'i 6. transfer olarak renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar, geçen sezon Osmanlıspor'da forma giyen 31 yaşındaki sol stoper ile 2021 yılına dek 2 senelik sözleşme imzaladı.
Anıl Karaer'in lisansı da bugün çıkarıldı.

3. STOPER AYKUT AKGÜN 

Şanlıurfaspor'dan gelen ve bir dönem Trabzonspor'da da oynayan 32 yaşındaki stoper Aykut Akgün de Bursasporlu oldu. Bonservisi elinde olan Almanya doğumlu gurbetçi stoper, 1 yıllık sözleşmeye imza koydu. Aykut'un lisansı da çıkarıldı.

7 OYUNCUNUN DA LİSANSI ÇIKTI

Teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın şans vermesi halinde, 7 yeni transfer; Çağlar Akbaba, Cüneyt Köz, Anıl Karaer, Aykut Akgün, Musa Ayaz, Recep Aydın ve Onurcan Piri, pazar akşamı Eskişehir deplasmanında forma giyebilecek.

Editör: Haber Merkezi