Son 3 maçını kaybeden  Bursaspor, bu akşam Ege deplasmanında Denizlispor önünde 3 puan mücadelesi edecek. Ligde 14 hafta sonunda; 13 maçta 14 puanla 15.sırada yer alan Timsah, 15 puana sahip Ege ekibi karşısında kazanıp, alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

MÜCADELE SAAT 19.00’DA

Denizli Atatürk Stadı’nda bu akşam saat 19.00’da  başlayacak mücadeleyi İstanbul Bölgesi A Klasmanı Hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak'ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Cem Özbay yapacak. 4.hakem ise Safa Yılmaz. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

LUKA ÇAPAN CEZALI

Timsah’ta; sarı kart cezalısı Luka Çapan ile sakatlığı devam eden Mehmet Erdem Uğurlu ve Ramazan Keskin bu maçta forma giyemeyecek.

İSMAİL YÜKSEK VE BURAK KADRODA

İstanbulspor maçında sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen İsmail Yüksek ile 9 gün aradan sonra takıma dönen Burak Altıparmak’ın bu akşam şans bulması bekleniyor.

JORQUERA VAR, EMİRHAN YOK

Denizli’ye; 7.yabancı Jorquera dahil; 3’ü kaleci olmak üzere 24 oyuncuyla 2 gün önceden giden Timsah’ta; ağrıları devam eden Emirhan Aydoğan ise kadroda yer almadı.

ESKİ HOCA FATİH TEKKE’YE KARŞI

Bursaspor’da; Özcan Bizati görev yaptığı 7 maçta 3 galibiyet ve 9 puan alırken, Denizlispor’u çalıştıran Fatih Tekke, bu sezon Timsah’ın başında 4 maçta 4 puanda kalınca gönderilmişti. Tekke, Horozlar’da ise 2 maçta 4 puan topladı.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Taha Altıkardeş, Zalazar, Onur Atasayar- Kubilay Sönmez, Burak Altıparmak, Kerem Şen (İsmail Yüksek)- Namık Alaskarov, Batuhan Kör, Massimo Bruno.

Editör: Haber Merkezi