Bursaspor’un şampiyonluğa eriştiği 2009-2010 yılından itibaren takımın en önemli isimleri arasında yer alan, performansıyla Avrupa kulüplerini peşinden koşturan ve Galatasaray’a transferiyle adından övgüyle bahsettiren Yeşil Beyazlıların eski golcüsü Sercan Yıldırım büyük bir çöküşe geçti.

ÖZEL HAYATI KONUŞULDU

Genç yaşına rağmen top hakimiyeti ve yeteneği ile fark yaratan Yıldırım, 2011 yılında 6 milyon Euro piyasa değerine ulaşmış, İstanbul temsilcisi Galatasaray’a 3 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu. Sahadaki yaşamından ziyade özel hayatıyla konuşulan oyuncu, İstanbul’da dikiş tutturamadı.

KİRALIK MACERALAR

Önce Sivasspor’a ardından da Şanlıurfaspor’a kiralanan Sercan’ın macerası Bursaspor ve Balıkesirspor ile devam etti. Balıkesir’in ardından tekrar Bursa’ya bu kez Serdar Aziz transferi karşılığında bedelsiz dönen Yıldırım’ın 2018’de kulüple yolları ayrıldı ve önce Giresunspor’un son olarak Karagümrük’ün yolunu tuttu.

168 DAKİKA OYNADI

Bu sezon Bursaspor’un da bulunduğu TFF 1’nci Lig’de mücadele eden Fatih Karagümrük’te Türkiye Kupası da dahil sadece 3 maçta 168 dakika forma giyen Sercan Yıldırım, herhangi bir gol ya da asist kaydedemedi.  29 yaşındaki golcünün güncel bonservis bedeli sadece 25 bin Euro olarak görülüyor.

Editör: Haber Merkezi