Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Bursaspor, bugün sahasında 2.Lig ekibi Kırşehir Belediyespor önünde tur vizesi arıyor. Bitçi Timsah Park’ta saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi hakem Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin yardımcılıklarını Kurtuluş Aslan ve Anıl Küçükkaraca yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hakan Ergin.

Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak bu turu geçen takım, 5.tura yükselecek. Karşılaşmayı Aspor; aynı saatte başlayacak Altay-Manisa FK maçıyla birlikte dönüşümlü olarak ekrana getirecek.

GENÇ VE YEDEKLERLE

Ligde son 3 maçını kaybeden yeşil-beyazlı takımın, kupada  daha çok genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edeceği bildirildi. Teknik direktör Özcan Bizati’nin; cezalı Luka Çapan’ın yer alamayacağı Denizlispor lig maçını da düşünerek, kırmızı kart cezaları biten Zalazar ve Taha Altıkardeş’i oynatması bekleniyor.

Ayrıca, Canberk Yurdakul, Uğur Kaan Yıldız, Furkan Emre, Onur Atasayar, Emirhan Aydoğan, Tuğbey Akgün, Vefa Temel, Hasan Ayaroğlu, Eren Güler, Batuhan Kör, Ofosu, Jorquera, Hasan Sabri Karaca gibi genç ve yedek oyuncuların da kupada şans bulması beklenen isimler arasında yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi