Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde hayat durma noktasına gelirken, Türkiye de bu sıkıntıdan payına düşeni almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası 17 Mayıs’a kadar tam kapanma kararı alınmış, ülke derin bir sessizliğe bürünmüştü.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının yarın sona ermesinin ardından oluşacak yeni tablo soru işaretleri oluşturmuştu. İçişleri Bakanlığı, 17 Mayıs’tan 1 Haziran’a kadar uygulanacak yeni tedbirlere ilişkin bir genelge yayımladı.

Genelgenin 6’ncı maddesi ise Bursaspor’u yakından ilgilendiriyor. 22-30 Mayıs tarihlerinde Erkan Kamat, Serdar Acarhoroz ile Hayrettin Gülgüler’in yarışması beklenen olağan genel kurul da tehlikeye girdi. 6’ncı maddedeki, “Sivil toplum kuruluşları, sendikalar, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatiflerin genel kurul dahil yapacakları geniş katılımlı her türlü etkinlikleri 1 Haziran 2021 tarihine kadar ertelenecektir” ifadesine göre Bursaspor kongresini ancak haziran ayı içerisinde gerçekleştirebilecek.

Kaynak: Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi