Sezon başından itibaren dördüncü kez hoca değişikliğine Bursaspor’da Burak Altıparmak: “Tabii ki güzel bir şey değil. Yarım senede dört hocayla çalışmak. Bu tabii ki de gidişatla da alakalı biraz.  Sonuç alamadığımız için yeni hocalarla çalışmak zorunda kaldık. Yeni hocamız çok deneyimli bir hoca zaten. Anlatmama gerek yok. Süper Lig'de daha önce çalışmış. Bize kesinlikle yeni bir hava kattı. İkinci yarıda devreden sonra umarım daha iyi gideriz. Yani öyle de tahmin ediyorum. Çünkü birkaç şeyde rayına oturdu zaten. Bu kısa sürede. Taraftarlar da güzel sonuçlar bekliyor.” Dedi.

“TABİİ Kİ BİZ DE MUTLU DEĞİLİZ”

Özeleştiride de bulunan Altıparmak: “Bu olduğumuz konumdan dolayı herkes kendine biraz daha çeki düzen vermesi lazım oyuncu olarak. Ben de dahil. Hocayla birlikte bu üç puanları toplamaya başlayacağız inşallah.” İfadelerini kullandı.

“KULÜP BENİ GÖNDERMEDİĞİ SÜRECE BEN BURSASPOR'DAYIM”

Bir dönem kadro dışı kalışıyla ilgilide konuşan Burak: “Tabii ki yeniden uyum sağlamada sorun yaşamadım. Zaten hiç ayrılmadık. Buradan ayrılmak benim için bir konu olmadı zaten. Kulüp beni göndermediği sürece ben Bursaspor'dayım. Tabii ufak bir anlaşmasızlık oldu. Gönderildim. Tekrardan geri çağırdılar. Ben de seve seve tabii ki geldim.. Burayı bırakmak olmazdı.” Açıklamalarında bulundu.

Bursaspor’un bir diğer oyuncuus Taha Altıkardeş ise:  “Her zaman dediğim gibi Bursaspor'a güzel ve uzun bir şekilde hizmet edip, her zaman Avrupa'yı düşündüm. İnşallah Bursaspor'dan da en iyi şekilde ayrılıp kulübümüzü, Türkiye'mizi, Avrupa'da en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. İnşallah benim hakkımda hayırlısı olur. Tamer Hocamız bize farklı bir hava kattı. Takımlar daha çok disiplini arttırdı. Takımın havası gayet iyi. Moraller, motivasyonlar, her şey yüksek. Şimdi önümüzde kupa maçımız var. “ dedi.

Editör: Haber Merkezi