Ligin sonuna geldik ve durum ortada... Son haftanın nakaratını buradan da yazalım;

Göztepe puan ya da puanlar kaybedecek, biz de 3 puanı alacağız ve ligde kalacağız... Hesap makineleri rafa kalktı artık!

Peki, Göztepe kiminle oynayacak bu kritik maçı?

ANKARAGÜCÜ..!

Ankaragücü, KARDEŞ TAKIMIMIZ ve her türlü hesabın üstünde tutulması gereken ŞEHİT EMANETİ...

Ne herhangi konumdaki birinin açıklamalarıyla ne de geçmişi  idrak edememiş yeni nesil çocukların klavye atarlarıyla kopacak bir bağ değil !

Aksi iddia edilemez,edilmemeli... Edenlere de sebepleri iyice anlatılmalı ve öğretilmeli...

Daha önümüzde uzun yıllar var Allah'ın izniyle...

Onlar alt liglerdeyken nasıl ki hiç kopmadık, biz alt liglere düşsek de kopmayız... Bu KARDEŞLİĞİN bitmesini isteyen herkesin hesabı başkadır; biz o hesabı bozmasını biliriz..!

Ankaragücü'nun iç meselelerine yorum yapacak degilim ama belli ki onlarda da bıçak kemiğe dayanmış. Taşıma su ile değirmen dönmez. Oyuncuların paraları ödenememiş ve bizde olduğu gibi UEFA lisansı da çıkarılamamış. Yabancı oyuncu  parasına bakar (!) Söz meclisten dışarı... Yabancı oyuncuları son maça çıkmayacakmış; onlara bu kardeşligi anlatmak mümkün değil. Uzun yıllar buralarda yaşamaları lazım ki idrak etsinler. Ama ben  inanıyorum ki sahaya çıkacak ve o formayı giyecek her Ankaragüçlü oyuncu, gücü yettiğince mucadelesini verecektir.Önce kendi şerefi için sonra da armasının haysiyeti için canla başla oynayacaktır.

Bize de bu yeter. Yetmeli de!

Gönül isterdi ki en güçlü kadrosuyla çıksınlar ama futbol denen oyun malesef sadece sahada oynanmıyor. Ödemeleri yapılmayan bir çok oyuncu maça çıkmıyor, çıksa da gönülsüz oynuyor.

Lafı uzatmayalım...

Futbolda son düdük çalana kadar umut etmek gerekir. Mantık ne derse desin, umut tükenmemelidir.

Biz Bursaspor olarak bir çok sebepten dolayı bu noktaya geldik,getirildik.

Son maçı kazanmak zorunlulugumuzun üzerinde durmalı ve kendi işimizi saglam yapmayı başarmalıyız.

Bir çok takım Bursa gibi bir deplasmandan elbette kurtulmak istiyor.Bazı takımlar düşelim diye dua ediyor. Bizim tek kardeşimiz ANKARAGÜCÜ'dür ve elinden geleni de yapacaktır.

Şahsen, tüm hesapların bir kenara koyulması gerektigini düşünüyorum.

Ankaragücü Süperlig'e çıktığı sene düşmemeyi başarmıştır,yürekten alkışlıyorum. Darısı başımıza...

Sosyal medya hesaplarındaki olumsuz yorumlara itibar etmeyip, hangi ligde oldugumuza aldırış etmeden birbirimizi sevmeye ve ŞEHİDİN EMANETİNİ korumaya devam etmeye çalışmalıyız...

Saygılarımla...