Camiaya moral veren güzel bir galibiyeti, Bursa'ya lider olarak gelen Hatayspor karşında almak, ayrıca mutluluk verdi.

Maç öncesi değişim gösteren ilk 11, farklı bir şeylerin olduğunun göstergesiydi. Sahada, mücadele gücü yüksek gençler, formanın hakkını vermek için canla başla uğraştılar.

Hatay karşısında hem mental hem de fiziksel açıdan geri düşmedik bu sayede. Hatalar olsa da mücadele samimiydi ve tribünlerin olumlu katkısı sayesinde maç sonuna kadar sürdü.

Bu ligdeki bir çok takım bizim bu mücadelemiz karşısında ayakta duramaz.

Hatay iyi direnç gösterdi ama diğerleri bunu başaramaz.

Evimizdeki bir çok maçta farklı skorlarla galibiyetler alacağımıza inanmaya başladım.

Üst düzey bir futbol oynadık mı, elbette hayır. Ancak üst düzey mücadele ettik, dedi İbrahim Üzülmez. İnşallah kısa zamanda da futbolumuz da üst düzeye çıkar.

Eskiden kalma antrenman ve maç zihniyeti; geri pas-yan pas olayı, hâla bazı oyuncularda mevcut. Zamanla onlar da hocanın istediği zihniyete erişecektir. Elbette geriye de pas yaparsın yana da ama maçı izleyenler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.

Devre arası transfer becerimiz ve maddi olanaklar neyi gösterecek bilemem ama ligin ikinci yarısına daha dirençli başlayacağımız kesin.

Artık, geriye kalan 17 maçta maksimum puanlar çıkartarak bu ligdeki misafirliğimizi sonlandırmalıyız.

...

BTSO olayı da İbrahim Burkay'ın son tweetleriyle başka bir hâl aldı.

Destek gecesinin iptaliyle başlayan tepkiler karşısında sessizliğini bozan Burkay, 4 Ocak tarihini işaret etti. Okumayanlar varsa bir göz atsın.

Ben dahil, BTSO'ya epey sitem mesaji attık. Şehrin takımına sırt dönenlere başka ne denir ki? Ama son mesajlardan benim anladığım dertleri şu anki yönetimle. Sanki bu yönetim istifa etsin, kendi başkanımızı oturtalım, o zaman yardım ederiz, der gibiydi. Dediğim gibi, siz de okuyun kendiniz yorumlayın.

Yardım gelsin de kimden gelirse gelsin olayına karşıyım ben.

Bu bölünmüşlük beni en çok sinirlendiren olayların başında geliyor.

Bursaspor, siyasilerin, işadamlarının değildir, taraftarındır.

Bu işadamları da taraftar olsunlar.

O başkanlık koltuğuna oturan geçmişteki herkesi biliyoruz. Ligden düşünce yarı yolda bırakanları da biliyoruz. Şimdiki başkanın eski dönemlerinde olanları da biliyoruz. Ama yeter artık iç hesaplaşma muhabbetleri...

Alacağımı silerim, şu kadar da para koyarım dese, Ali Ay'ı geri mi seçeceğiz yani..?

Yapmayın Allah aşkına, Bursaspor kişisel egoların, kişisel hırsların tatmin edileceği yer degildir!

BTSO da yardım edecekse etsin, etmeyecekse biz yolumuza topallayarak da devam ederiz.

Biliyoruz ki Süper Lig'e döndüğümüzde Bursasporlu işadamları çoğalacak.

Arkasına alacağı belli bir grup ile de mahalle mahalle gezip oy isteyen çok olacak. O günler geldiğinde "Düştüğümüzde neredeydiniz?" sorusuna ne cevap verecekler, nasıl cevap verecekler?

Neyse, çok yazılacak şey var biliyorsunuz ama zaten çok okumayan bir milletiz, bir de siz okuyanları fazla meşgul etmeyeyim.

Kalın sağlıcakla...

Dua edin...(Neye edeceğinizi biliyorsunuz)

Saygılarımla...