Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Zaferspor'da genel kurul heyecanı yaşandı. Zaferspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kongrede Adnan Çakır ve yönetimi tek liste ile girdiği kongrede üyelerin desteğini alarak güven tazeledi.

Zaferspor Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu'nda kongre divan başkanlığını fahri başkanlardan Nazmi Öztürk, katipliklerini Burhan Şentürk ve Hakan Türkileri’nin yaptığı genel kurula mevcut başkan Adnan Çakır ve yönetimi tek liste olarak girdi. Yapılan açık oylama sonunda katılan yaklaşık 150 kongre üyesinin evet oyunu alan Adnan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri güven tazeledi.

Zaferspor Farkı Olacak
Tüm üyelerin evet oyunu alarak güven tazeleyen Başkan Adnan Çakır, teşekkür konuşmasında, Zaferspor olarak çıtayı yükselttiklerini belerterek şunları söyledi. "Öncelikle mükemmel bir tesislere kavuşmamıza neden olan Bursa Büyükşehir Betxlarge Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla Zaferspor olarak her zaman olduğu gibi en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiz. Bizlere destek veren üyelerimize layık bir takım yaratacağız" dedi.

İşte Yönetim Kurulu
Güven tazeleyen Adnan Çakır'ın listesinde şu isimler bulunuyor; Musa Loyan, Şaban Sönmez.Ahmet İkikardeş. Fettah Can,Talip İkikardeş. İsmail Türkileri. Bülent Sultansu, Salim Can. Giray Bayrak, İrfan Türkileri,Tahir Gökdemir ve Volkan Kurtgöz.
Editör: Haber Merkezi