Yunuselispor U14 Futbol Takımı, U14 Klasman 4. Grup 3. hafta karşılaşmasında sahasında Vatanspor’u konuk etti. Bağlarbaşı Sahası’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen mavi beyazlılar, üst üste girdiği pozisyonları değerlendiremeyince devreyi 1-1 beraberlikte tamamladı.

İkinci yarıda Okan ve kaptan Oğuz’un etkili oyunuyla baskısını artıran Yunuselispor, Mehmet Can, Kadir (4) ve Buğra’nın golleriyle karşılaşmadan 6-1  galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ligin geride kalan 3 haftasında aldığı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle 6 puanda bulunan mavi beyazlılar zirveye bir adım daha yaklaştı. Ligin flaş ekibi Yunuselispor önümüzdeki hafta lider Tütünspor ile karşılaşacak.

Hedefimiz insan kazanmak
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Yunuselispor Altyapı Sorumlusu Rıdvan Tümenoğlu, hedeflerinin Elit Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Yunuselispor U14 Takımının başarısının sırrını öz kaynakları olduğunu belirten Tümenoğlu, “Tamamen kendi mahallemizin çocuklarından yeni bir takım oluşturduk.

Yeni bir takım olmamıza  ve bu klasmanda ilk defa yer almamıza rağmen çocuklarımız iyi mücadele ediyorlar.  Maç kazanmaktan ziyade futbolcu kazanmayı önemsiyoruz. Bizim için skorlar, sadece çocuklarımızın motivasyonu açısından önemli.  Önceliğimiz, çocuklarımızın sporla iç içe sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak” dedi.
Editör: Haber Merkezi