Az sayıda taraftarın izlediği, yağışlı bir havada oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Orhanelisporun gol perdesini 17.dakikada kaptan Ruhi’nin pasında topu ceza alanının içinde göğsüyle yumuşatarak estetik bir vuruşla tamamlayan Erhan Öztürk açtı: 1-0.

23.dakikada Erhan Anıl Gülsoy’un kullandığı serbest vuruşunda yine Erhan Öztürk kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkartan golü kaydetti: 2-0.

28.dakikada Erdem’in pasıyla topla buluşan Şahin öne çıkan kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan ev sahibi Orhanelispor, 48.dakikada Erdinç soldan sürdüğü topu kalecinin müdahalesine rağmen golle sonuçlandırdı: 4-0.

69.dakikada gol yağmurunda sahneye Tanju da dahil oldu ve Erdinç’in ortasında kale önünde topa dokunarak skoru 5-0’a taşıdı.

83.dakikada güzel bir kombinasyon sonucunda Erdem şık bir gole imza atarak takımın altıncı golünü kaydetti: 6-0 .

Yeni oyuna dahil olan Murat Can, 90.dakikada ceza alanında oluşan karambolde karşılaşmanın skoruna son noktayı koydu: 7-0.

Bu sonuçla Orhanelispor zirveye biraz daha yaklaşırken ligin dibine demir atan Hürriyetspor’u kendi kaderiyle baş başa bıraktı.

Editör: Haber Merkezi