Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi’nin bu yıl 31.düzenlediği Olgunlar Futbol Turnuvası start aldı. Bursalı futbolseverlerin merakla beklediği eski tüfeklerin kapışmasında bu yıl 2 grupta toplam 11 takım şampiyonluğa ulaşabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. 25 Mayıs tarihindeki final maçından sonra 31.şampiyon düzenlenecek törenle kupasına kavuşacak. Önceki akşam Atıcılar Sahası’nda düzenlenen açılış töreninin ardından oynanan maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. Turnuvanın iddialı ekiplerinden olan Bora Cabbarspor, rakibi HK Grup’u 3-1’le geçerek 3 puanın sahibi oldu.

FAİR-PLAY ÖN PLANDA
Diğer maçlarda ise geçen yılın şampiyonu Selteks Armül Dünyası ile Sezgin Otomat arasındaki karşılaşma ise karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Yenişehirspor ile Aksüper arasındaki zorlu mücadele de 2-2’lik skorla sona erdi. Günün son maçında ise Oyunbaz Sanat Okulu ise Gemlik İnegöllüler Derneği’ni 2-0’la geçerek turnuvaya galibiyetle başlamanın keyfini yaşadı.

Turnuvada ikinci hafta maçları Salı günü Atıcılar 1 ve 2 nolu sahalarında oynanacak. Turnuvanın açılışında konuşan TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, “Heyecanla beklenen turnuvamızın açlışını gerçekleştirdik. 2 Grupta toplam 11 takım birincilik için mücadele edecek. Katılan tüm takımlara önce başarılar diler, sonra da fair-play kuralları çerçevesinde hak eden takımın şampiyon olmasını dilerim” dedi.

SAHA: Atıcılar
HAKEMLER: Mustafa Bahçeci 8, Hakan Özler 8, Berathan Gümüşsoy 8
BORA CABBAR: Metin 8, Fatih 8, Altay 8, Serdar 8, Serkan 8, Selim 8, Cevdet 8 (Doğan 7), Ömer 8, Coşkun 8 (Kemal 7), Nedim  8 (Osman 7), Necmi 7 (Ergün 7)
HK GRUP: Burhan 6, Özdemir 6 (Ferhat 6), Murat 6, Muzaffer 6, Hasan 6, Murat 6 (Yunus 6), Fahri 6, Erdal 6, Önder 6 (Sunay 6), Zafer 6 (M.Emin 6), Fikret 6 (Berkay 6)
GOLLER: Selim, Coşkun, Ömer (Bora Cabbarspor), Erdal (HK Grup)

Editör: Haber Merkezi