Kulüp Başkanı Ayhan ÇAMLIDAĞ yaptığı açıklamasında "Yeni Sezonda güçlü bir kadro oluşturabilmek için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2015/2016 sezonunun 2.yarısında Demirtaş Spor takımından transfer ettiğimiz  ve yarım sezon çalıştığımız sol bek Özcan Kurtuluş kardeşimiz Kulübümüzde efendi kimliği ve başarılı performansı ile gönüllerimizde güzel izler bırakan bir kardeşimizdi.

Süper Amatör Küme'den düşmemiz sebebi ile kendisi geçtiğimiz sezon Pınarbaşı Spor takımında forma giydi. Yeni sezon için Teknik Kadromuz tarafından verilen transfer listesinde ismi olan bir futbolcudur kendisi yeni sezonda aramızda görmek istediğimizi belirterek görüşme yapmak üzere kulübümüze davet ettik. Yapılan görüşmeler neticesinde Özcan kardeşimizle anlaşma imzalıyoruz.

Özcan yeni sezonda  Süper Amatör Küme'de takımımıza önemli katkıları olacak bir futbolcu,kendisinden beklentimiz büyük yapılan bu anlaşmaların hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Gençler Gücü Spor Kulübüne 1 yıl aradan sonra yeniden imza atan Özcan Kurtuluş ise yaptığı kısa açıklamasında, "Gençler Gücü Spor Kulübüne ilk olarak 2015/2016 sezonunun 2.yarısında gelmiş ve A Takımın Küme düşmemesi için mücadele vermiş fakat başarılı olamamıştık.

Şimdi ise yeni bir sezonda ve sezon başı geliyorum ve hedefimiz Küme düşmemek değil PLAY OFF oynamak ve bu amaçla da hedefi olan birtakıma geldiğim için mutluyum bu doğrultuda oluşturulacak kadro da beni de düşündükleri için başta Hocalarıma ve Yöneticilerime teşekkür ediyorum.

Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi