Maç ile ilgili görüşlerini aldığımız Gençlergücüspor Teknik Sorumlusu Erol Arslan "Hafta boyunca oyuncularımıza zor bir müsabaka oynayacağımızı ve dikkatli olmamız gerektiğini anlattık. Rakibimiz her ne kadar güç kaybetse de kaliteli oyunculara sahip bir takım. Maça iyi başladık, ilk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü elimize aldık, ancak net pozisyonlara girmemize rağmen golü ancak ilk yarının sonunda Çelebi'nin güzel frikik golüyle bulduk. Öncesinde rakibimize kontradan bir kaç pozisyon da verdik. İkinci yarı oyun ve pozisyon üstünlüğünü sürdürdüğümüz anlar da, yine bir duran toptan Enes, ardından Yusuf ve tekrar Çelebinin ayağından bulduğumuz harika gol ile maçı koparmayı başardık. Skorun getirdiği rehavetle bize yakışmayacak basit bir gol yedik ve müsabakadan 4-1 galip ayrıldık. Rakibimizden iki bizden de bizim için çok önemli bir oyuncu olan Özkan atıldı. Haksız bir kart olsa da daha dikkatli olmalıydı. Bu konu da birçok kez uyarılar da bulunmamıza rağmen yine de bu tip durumlar yaşanabiliyor.

Bir konuya daha değinmek istiyorum maç sahada oynanır, kazandığımız da ya da kaybettiğimiz de yakışan şekilde hareket etmeyi bilmeliyiz. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehrin birer değeriyiz. Tartışmalar, Küfürler, kavgalar bizim kültürümüze yakışan şeyler değil. Sonuçta Futbol bir oyun ve bunu idrak edebildiğimiz gün de inanın bu oyundan eskiden olduğu gibi daha çok zevk alacağımız günler gelecektir. Herkes önce şunu düşünecek, saha da mücadele eden Hakem, Futbolcu, Antrenör bu insanların hepsinin bir ailesi var, bunlar da müsabakaları takip ediyorlar. Kimseyi suçlamak ya da karalamak istemesek de, yaşanan o kötü durumu ve kirliliği anlatabilecek ya da temizleyecek bir şey yok. Sonuçta Elhamdülillah Müslümanız, herkes önce ailesi ve namusu için yaşıyor, ayrıca bizim kültürümüz de bu tür davranışlar yok, hoş görü var güzellikler var. Artık bu gibi olumsuz davranışlara yer vermeden sadece Futbolun güzelliklerinin konuşulduğu günler gelsin istiyoruz.O günleri bekliyor ve özlüyoruz. 
Önümüz de ki hafta Cumartesi günü grubumuz da ki konumumuz itibarıyla belirleyici olacak olan çok önemli bir Orhaneli müsabakamız var. Tüm sporsever halkımızı bu müsabakada takımımıza destek olmaya bekliyoruz, onların desteğiyle dost kulübümüz Orhaneli Sporu en iyi şekilde ağırlayıp,bu maçı kazanmak ve play off için üst gruba sımsıkı tutunmak istiyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi