Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi’nin geleneksel olarak organize ettiği iftar yemeği, hakem ve gözlemcileri bir araya getirdi. Bademli Anadolu Et Lokantası’nda gerçekleşen organizasyona Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Baskf Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen ile birlikte çok sayıda hakem ve gözlemci katıldı.

Yoğun bir sezonun ardından iftar programında tüm hakem ve gözlemcilerle bir araya gelmenin büyük coşkusunu yaşadıklarını söyleyen dernek başkanı Muhammet Çağ, “Gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da başarılar diliyorum” dedi.

Gecede bir konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, hakem camiasına müjdeli bir haber verdi. Bursalı hakemleri bir arada görmekten mutlu olduğunu belirten Satık, “İl Hakem Kurulu ve TFFHGD’nin uzun zamandır uğraş verdiği bir projeye onay çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin özel ilgileri sonucunda Atıcılar’da hakemlerimiz için çok güzel bir tesis yapılacak. Bu tesisin temelini Bayramdan sonra hep beraber atacağız” şeklinde konuştu
Editör: Haber Merkezi